43.Bölüm

2.3K 75 12
                                    



Multimedyadaki şarkı ile birlikte okuyun lütfen. Ayrıca görsel de efsanedir Bilgilerinize. 



Göz kapaklarımı aralar aralamaz, kalçalarımın ağrısını vücudumun her bir zerresinde hissetmeye başladığımda ''Lanet Olsun!'' Diye tıslamadan edemedim. Derin bir nefes alıp sakinleşmeye çalıştığımda ise, acıyı en derinlerimde hissettim ve o an yanımda, kanepenin üzerinde mışıl mışıl uyumaya devam eden herifin yüzüne yastığı basmak istedim. Fakat lanet herif o kadar güzel uyuyordu ki, içimdeki öldürme arzusunu bastırmak zorunda kalıp, yavaş adımlarla ofisin ebeveyn banyosuna gitmek zorunda kalmıştım.

Yavaşça banyonun kapısını aralayıp, musluğu ılık suya ayarladım ve duş almaya başladım. Su ılık olmasına rağmen kalçalarıma her değdiğinde acıyı daha da fazla hissediyordum. Acaba yırtıldı mı? Diye birkaç kez kontrol etsem de yine de içimde şüphe yok değildi. Belki de ben abartıyordum, bilemiyordum. Acıyacağını biliyordum elbette fakat bu kadar çok hissedeceğimi tahmin etmemiştim. Demek ki ben bakire birileriyle düzüştüğümde onlar da böyle hissetmişti. Şimdi daha iyi anlıyordum. Keşke daha dikkatli olsaymışım o zamanlar.

Eh, eden bulur diye boşuna söylememişler. Ettik. Bulduk.

Fakat intikam soğuk yenilen bir yemekti. Ne olursa olsun alacaktım öcümü. Beni pasif yaparak onurumu ayaklar altıma alan bu herife dünyanın kaç bucak olduğunu göstermeliydim. Gerçi her ne kadar böyle söylesem de, inanılmaz iyi hissettiğim su götürülemez bir gerçekti. Netice hayatımda yaptığım en iyi seksti. O kadar çok boşalmıştım ki bir noktadan sonra saymayı bırakmış, kendimi tamamen zevke teslim etmiştim.

Fakat yine de öc alınmalıydı. Neticede ilişkilerde her zaman bastıran ve bastırılan bir taraf vardı. Her zaman baskıcı bir taraf olur ve ilişkiyi bastıran taraf kontrol ederdi. Gerçi biz henüz bir ilişki yaşamasak da yine de onun bastıran taraf olmasına izin veremezdim. İnsanlar eşitti. Peki neden ilişkiler de eşit olmasın? Neden iki taraf da bastıran olmasın? Sadece birinin bastıran taraf olması haksızlık değil mi? Bastırılan tarafın da üstünlüğü olmalıydı.

Derin bir nefes alıp, düşüncelerime ara verip, duştan çıktım ve yerdeki kıyafetlerimi üzerime geçirerek Aftiel'i izlemeye başladım. Yüz üstü uyumaya devam eden Aftiel, yüzünün yarısını kapatan kumral saçlarını geriye atarak gerindi ve pozisyon değiştirerek sırt üstü uyumaya devam etti. İtiraf etmem gerekirse Aftiel birlikte olduğum en seksi erkekti. Kesinlikle öyleydi. Çünkü birlikte olduğum erkeklerin yüzlerinden ziyade fiziklerine bakan biriydim ben. Neticede yüzleriyle bir işim olmazdı. Fakat bu herifin sadece fiziği değil, yüzü de inanılmaz güzeldi. Eğer Tanrı gerçekten varsa Aftiel kesinlikle onun ustalık eseri olmalıydı.

Benden sonra tabi.

Bir süre daha Aftiel'i izlemeye devam ettikten sonra yavaş adımlarla ofisin kapısını açıp, dışarıdaki temiz havayı kokladım. Temiz havayı içime çekmek iyi gelmiş, kendimi biraz daha iyi hissetmiştim. ''Acaba onunla mı kalsaydım?'' Diye düşünsem de neticede yaşadığımız şey bir ilişki değildi. Sadece seks yaptık. Hepsi bu. Kalkıp da kahvaltı edecek halimiz yok ya.

Bir derin nefes daha alıp, motorum yanımda olmadığı için küçük çaplı sitem ederek, yoldan geçen bir taksiyi çevirip, eve doğru yol aldım.

...............................................................................................

Evin kapısının tam önünde duran taksiye ücreti verip, yavaşça kapıyı açtım ve koşar adımlarla yürüdüm. Bir an önce evin içine girip, kendimi en sevdiğim koyu kahve josefinime atmak ve intikam planları yapmak istiyordum. Kapının önünde vardığımda ise cebimdeki anahtarları çıkarıp, kilidi çevirdim ve kapıyı açarak, kendimi josefinin üzerine attım ve düşünmeye başladım.

SENİ BIRAKMAYACAĞIM 2Where stories live. Discover now