41.Bölüm

2.4K 80 34
                                    










Multimedyadaki şarkı ile birlikte okuyun lütfen..







Gecenin öfkesi duvarların her bir zerresine işlemeye başlamışken, alacakaranlığın esiri olmuş her bir zerre ise esaretten özgürlüğüne koşarcasına kaçıyordu gecenin öfkesinden. Kendine oldukça güvenen gecenin öfkesi ise Lufian'a gelince olduğu yerde donakalmış, bırakın ona işlemeyi, onun yakınına bile girmeye cesaret edemiyordu. Lufian ise konuşmaya bile gerek duymadan sadece gözleriyle anlatıyordu pek çok şeyi.

Açık bir kitap gibiydi. Okuyabiliyordum onu.

Beni sadece kendisine saklamak istediğini haykırıyordu bakışları. O kadar çok tutkulu ve istekli idi ki, gecenin öfkesi bile bulunduğumuz kısımdan uzaklaşmaya başlamıştı. Lufian'ın önünde saygıyla eğilircesine inzivaya çekilmiş, odanın içi aydınlanmıştı çoktan.

Ellerimi çoktan birbirine kenetlemiş olan Lufian Vettel, gözlerini vücudumda gezdirmeye başladı. Vücudumdaki turunu tamamladıktan sonra ise, önce alt dudağını ısırdı, daha sonra da dudaklarını ıslatıp, derin nefesler alıp verdi. Nefes alış verişlerine son verdikten sonra da önce sol kulağımı baştan aşağı yaladı, ardından da kulak mememi ısırmaya başladı. Sesli bir şekilde inlediğim de ise şeytani bir şekilde gülümseyip, tekrar ıslattığı dudaklarını bu sefer dudaklarımda gezdirmeye devam etti.

Önce alt dudağımı yalayan Lufian Vettel, daha sonra da üst dudağımı yaladı. Parlamaya başlayan dudaklarımı izlerken keyiflenen Lufian, bir hışımla dudaklarımı şiddetli bir şekilde öpmeye başlarken..

''Sanırım yeterince izin verdim'' Diye düşündüm ve kendi gücümden de yararlanıp onu bir hışımla altıma aldım. Sadece tek elimi kullandım ve Lufian'ın ellerini başının üzerine kenetleyip, şeytani bir şekilde gülümsedim. Sesli bir şekilde yutkunmaya başlayan Lufian ise olanlara bir türlü anlam veremedi. Onun bu hali ise beni daha çok keyiflendirdi, boşta kalan elimle ağzını açıp, bu sefer onu şiddetli bir şekilde öpen ben oldum. Önce üst damağında, daha sonra da alt damağında dilimi gezdirdim, ondan sonra da dilimle dilini okşamaya başladım. Öpücüğüm ise Lufian'ı çoktan sersemletmiş, sıktığı ellerini serbest bırakmaya, öpücüğümün keyfini çıkarmaya başlamıştı bile.

Onun bu hali bana bakire, tatlı bir lolitayı anımsatmıştı ve itiraf etmem gerekirse de onun bu tepkisi beni iyice tahrik etmişti. Nefes alış verişlerim ise düzensizleşmiş, sesli bir şekilde yutkunmaya başlamıştım.  Hatta bir an önce onun içine girip, üzerine boşalmak dahi istemiştim.

Fakat sakin olmalı, ön sevişmeyi uzatabildiğim kadar uzatmalı, bu anın tadını çıkarmalıydım. Bir daha ne zaman böyle bir pozisyonda olacağımızı kestiremiyordum çünkü. O yüzden bir süre daha altımdaki bu tapılası güzelliği izlemeye devam ettim. Gözlerim bayram ettikten sonra ise önce dudağının kenarına, daha sonra da çenesine ve boynuna küçük öpücükler kondurdum. Üzerindeki tişörtü dahi çıkarmadan göğüs uçlarından birini alıp ısırmaya başladım. Sesli bir şekilde inleyen Lufian şeytani bir şekilde gülümsedi ve bir hışımla tekrar beni altına alarak, aynı hızla üzerindeki tişörtü çıkardı ve tekrar dudaklarımı öpmeye başladı. Dişleriyle dudaklarımı aralamaya çalışan Lufian, başarılı olamayınca boşta olan eliyle pantolonumun fermuarını çözüp, pantolonumla birlikte baksırımı sıyırıp, erkekliğimi sıktı. Sesli bir şekilde inler inlemez şeytani bir şekilde gülümsedi ve dilini dişlerimin üzerinde gezdirmeye başladı. Dilimin alt kısmını diliyle okşamaya devam edip, bir yandan da erkekliğimi okşayıp, zaten ereksiyon olmuş olan erkekliğimin daha da fazla erekte olmasına sebep oluyordu. Nefes alış verişlerim iyice düzensizleşmişti.

SENİ BIRAKMAYACAĞIM 2Where stories live. Discover now