part 3

0 0 0
                                    

"Τι? Δεν μπορεί!!" ,ειπα και αμέσως ανοιξα το κινητό μου να δω! Εμεινα κοκαλομενη τα μάτια μου ήταν κατασπαρα με μια απόχρωση γαλάζιου..!!"Μα δεν μπορεί??!!!" ,φωναξα..και ταυτόχρονα πέρασε από το μυαλό μου όσα μου είπε το πνεύμα στον ύπνο μου.."-θα κουβαλησεις την δύναμη μου..-θα καταλαβεις με τον κάιρο -" .."Δεν μπορεί να είναι αλήθεια !!"φώναξα !! Οι άλλοι με κοίταζαν με απορία στο βλέμμα τους και αμέσως αναρωτήθηκαν τι μου συμβαίνει! "Τίποτα..Είμαι καλά ..δεν είναι τίποτα "ειπα και ετρεξα στο δασος..!

Ένιωσα ένα κρύο αεράκι να με διαπερνάει τόσο κρύο που δεν φώναζα από τον πονο που μου προκαλούσε..! Δεν άντεξα..έπεσα λιπόθυμη ξανά..!!

Όταν ξύπνησα διαπίστωσα πως ήμουν πάλι σε αυτόν τον κρύο άδειο χώρο και η ίδια να με περιμένει έτοιμη για συζήτηση..!"Κατάλαβες τι εννοω?..παίρνεις σιγά σιγά την δύναμη μου..μπορώ να πω πως σου ταιριάζουν αυτά τα μάτια αλλά και τα μαλλιά.." είπε γαλήνια.."Μαλλιά? Μαα-.." Δεν πρόλαβα να τελειώσω την πρόταση μου και αντίκρισα την αντανάκλαση μου στον πάγο..τα μαλλιά μου είχαν γίνει λευκά ..τόσο λευκά που δεν τα ξεχωριζες από το χιόνι..!!"Τι μου συμβαίνει ??"είπα τρομαγμενη.."Μην φοβάσαι..και εγώ έτσι ένιωθα στην αρχή..Από εδώ και μπρος θα μένεις μαζί μου..πρέπει να σε διδάξω όσα ξέρω..άμα γυρίσεις πίσω θα καταλάβουν πως κάτι τρέχει μαζί σου και κανείς δεν θα σε καταλάβει...εμπιστευσούμε.." μου εξήγησε όσο πιο ήρεμα μπορουσε και χωρίς να πω λέξη με οδήγησε σε ένα μέρος κυριολεκτικά ...μαγικό..!! Έπρεπε να το πάρω απόφαση.."η ζωή θα αλλαξει..τίποτα δεν θα είναι το ιδιο ..πρέπει ..ή όχι? Θα ρισκάρω ..αν είναι αλήθεια όλα αυτά τότε τα χάνω όλα..αλλά κερδίζω περισσότερα..Είναι αργά τώρα..πρέπει να το κάνω!!"είπα αποφασιστηκα αλλα τρομαγμένα..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

  Freeze HeartWhere stories live. Discover now