Mistake :/

662 38 1
                                    

Selena:

Σελ: κολλητή !

Μαρία (μαρ): αγαπη μου ! Τι ήταν αυτά που μου είπες στο τηλ ;!

Σελ:θα στα πω όλα , μπες μέσα

Με αυτά και με αυτά κατσηκωθηκαμε στον καναπέ και συνέχισα να τρώω πατατάκια και γλυκά αυτήν την φορα μαζί με την κολλητή μου , της τα εξήγησα όλα χαρτι και καλαμάρι, ειναι η μονη που με καταλαβαίνει πραγματικά

Μαρ:αγαπη μου σε καταλαβαίνω άπειρα , απλα και η δικιά μου θέση ειναι δύσκολη ξερεις ... Ο Κάμερον ειναι πολυ φίλος μου και εςυ κολλητή μου , και να το ότι είστε σε διάσταση δεν ειναι πολυ εύκολο να το διαχειριστω !

Σελ: Μαρία κατάλαβε το , δεν είμαστε σε διάσταση ! Χωρίζουμε, βασικά τι Χωρίζουμε ;! Έχουμε ήδη χωρίσει

Μαρ: βρε αγαπη μου , μήπως ειςαι λιγο βιαστική !

Σελ:πίστεψε με το εχω σκεφτεί αρκετά , και αν τον έβλεπες πως με κοιτούσε οταν τον έπιασα στα πράσα !

Μαρ: τι να σου πω αν δεν με τρολαρεις και τα εννοείς αυτά που λες δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη , αλλα να ξες δεν πρόκειται να πάρω το μέρος κανενός ! Το δηλώνω και το υπογράφω !!!

Μαρ:το ξέρω και έχεις και δικι-

Εκεί που πηγα να τελειώσω την πρόταση μου ξαφνικά με έπιασε αναγουλα και πραγματικά το θέαμα που αντίκρισε η Μαρία ήταν για κλάματα , ξαφνικά εκεί που καθόμασταν και μιλούσαμε σηκώθηκα τερχοντας και έγινα ενα με τον νυπτηρα της τουαλέτας !

Μαρ:σελ; Ειςαι καλά ;

Σελ:Ν μια χαρά Έρχομαι!

Μαρ:έλα κάτσε , ειςαι καλά μωρε τόσο καιρό σε βλέπω που ειςαι ετς-

Σελ:μια χαρά ειμαι , λογικά θα εχω πάθει κατι απο το ατύχημα απλα έτσι οπως ήρθαν τα πράγματα με τον Κάμερον δεν πρόλαβα να πάω στον γιατρό

Μαρ:Μμμμ ναι , να σου πω μωρε σελ περίοδος σου εχει έρθει ;

Σελ:κοίταξε εχω λίγη καθυστέρηση αλλα μου συμβαίνει συχνά !

Μαρ:μμμ δηλαδή ποσο καθυστέρηση ; 2-3 μέρες ;

Σελ:βασικά ...31

Μαρ:σελινα αυτο ειναι ένας μήνας !! Δεν ειναι φυσιολογικό !

Σελ:ναι το ξέρω , ισως , απλα λογικά θα ειναι απο το ατύχημα

Μαρ:σελινα δεν γίνεται να ευθύνεται για όλα το ατύχημα !

Σελ:τι εννοείς ;!

Μαρ:οκέι σελινα άκουσε με προσεχτικά και μην φρικαρεις! Θυμάσαι τότε που είχες παει στον Καμ δηλαδή ο Καμ που δεν ήταν ο Καμ δηλαδή ... Αχ κατάλαβες τι εννοω , και να το-το-το-το κάνατε , μηπως ... Να ξερεις !

Σελ:οχι οχι οχι οχι οχι !!!! Δεν πρόκειται

Μαρ:σελινα μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο αλλα τα συμπτώματα και όλα τεριαζουν , ζαλάδες εμετος βουλιμια καθυστέρηση ! Όλα αυτά δν ειναι τυχαία !

Σελ:δηλαδή εννοείς πως -πως-πως-πως

Μαρ:εννοω πως υπάρχει περίπτωση να ειςαι έγκυος και πρεπει να το ελέγξεις !! Πρεπει να πάμε τώρα αμέσως να πάρουμε τεστ εγκυμοσύνης !

Εκείνη την στιγμή ήταν το αποκορύφωμα και η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, με το που είπε η Μαρία για το τεστ εγκυμοσύνης άκουσα θόρυβο απο την πόρτα , γύρισα απότομα το κεφάλι μου και αντίκρισα τον Κάμερον , ειχε παραπατησει και ήταν πεσμένος στο πάτωμα , το ορκίζομαι ότι θα φρικαρω , υπάρχει περίπτωση να ήρθε αυτήν την στιγμή και να μην άκουσε τίποτα αλλα υπάρχει και περίπτωση να εχει ακούσει τα πάντα , δεν γίνεται θα λυποθημισω !

Σελ:Καμ τι κανεις εδώ ;!και πόση ώρα ειςαι στην πόρτα , για όνομα του θεού ρε Μαρία τις πόρτες δεν τις κλείνεις οταν μπαίνεις στα σπίτια !

Καμ:σελινα τι-


Γεια σασσσς αγάπες , λιγο μικρό απλα δεν εχω πολυ χρόνο και δεν ήθελα να σας αφήσω χωρίς κεφάλαιο 💕 λοιπόνννν τον τελευταίο καιρό δεν εχω ενημερωθεί καθόλου για το τι κάνουν τα magcon boys εδώ βέβαια εχει λιγο σκατα wifi οπότε δεν μπορώ να τα βλέπω όλα anyway σκέφτηκα αν θέλετε να ρωτήσετε πράγματα για εμένα στα comment ξέρετε για να με μάθετε καλύτερα 😘, αν θέλετε βέβαια , anyway αφήστε ενα ⭐️ ή ενα comment it means a lot :) σας αγαπώ πολυ πολυ , Φιλουμπες 💘💕

Step brother ||GR~Cameron Dallas||Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon