To je moj brat

1.4K 84 33
                                    

Jason's P.O.V

Danima smo zajedničko vrijeme provodili vježbajući. Svakim danom je napredovala sve više i više,što mene čini jako ponosnim. Za mjesec i pol bit će spreminija i više nego što je bilo tko od nas i očekivao.

Šta reći o mom odnosu sa Nadiom? Apsolutno ništa. Trpim je samo zbog Ashley. Mrzim je-mrzi me. Život je lijep...Koliko znam ušla je u šesti mjesec trudnoće što kod Ashley izaziva veliku radost. Izađem iz dnevnog boravka ostavljajući nju sa Nadiom dok gledaju film. Odem u kuhinju,i vratim se natrag ona leži glavom naslonjenom na Nadi-in stomak osluškujući to malo stvorenje. Djevojčica je što znači da će za 10 godina biti mali davež za Ashley-nim vratom što me nimalo ne čini sretnim.

Jedna noć je promijenila svo to savršenstvo. Noć istine...

Natrag u "noć istine":

"Jason ljubavi možemo li da razgovaramo!?" Viknula je iz kuhinje dok sam ja sa dečkima uključujući i Iana kojeg ne izdavajam od njih više ni po čemu gledali košarkašku utakmicu. Djevojke to nije zanimalo tako da su najvjerovatnije u kuhinji napravile malo kampiranje. Podijelili smo se. Njima kuhinja a nama dnevni boravak. I pristale su. Po prvi puta mi uživamo više od njih. Ovaj datum treba da se zapiše jer imam osjećaj da se više neće ponoviti.

"Naravno! Dođi!" Proderao sam se nečuvši ni sampg sebe zbog glasno pojačanog televizora.

"Začepi!" Rekli su dečki u isti glas. Ustao sam te prekoračio preko Liama koji je na podu ležao kao ošamućen. Ušao sam u kuhinju gdje me je dočekao manji tornado ili ipak cunami.

"Cure koji je ovo kurac?" Pokazivao sam na nered kojeg su napravile.

"Naš!" Odgovorila je Emma bahato. Još uvijek me užasno nervira. Čak i više nego prije. Odvratna je do milog Boga. Kd svih ljudi u kući samo mene mrzi.

"Ko tebe šta pita smeđokosa?" Smeknula se.

"Odjebi debeli." Jebat ću ti majku...U snu ću da te ugušim.

"Pazi šta govoriš buljava."

"Hej!" Okrenuli smo se prema Ashley koja je kažiprste držala u ušima.
"Možemo li razgovarati sada ili kada se utakmica završi?" Utakmica mi se više ionako ni ne gleda jer moj tim gubi.

"Razgovarat ćemo sada. Ne da mi se više gledati. Lakersi gube. Gdje želiš da razgovaramo?" Automatski je odgovorila.

U onoj sobi u kojoj mi još uvijek ne dozvoljavaš da uđem?" Nema šanse da uđe unutra. Jedino ako kojim čudom postane vođa.

"Nema šanse Marshall. Čuo sam i da dečke smaraš da te odvedu unutra. Koliko god ih molila neće ići. Čak ni oni nemaju neki značajan pristup unutra. " Namrštila se te stala na sred hodnika otpuhujući.

"Ali što je unutra?"

"To ne treba da te zanima. Ajde pravac u moju sobu." Prišla mi je te mi perverznjačkim tonom šapnula:

"A šta ćemo da radimo?"

"Da jebemo sove po krovu Marie. Izrazila si želju da razgovaraš sa mnom. "

"Smiri doživljaje dečko." Rekla je te se bacila na krevet dok sam ja sjedao na fotelju koja se nalazila u blizini radnog stola.

"Govorite gospođice."

"Tko je osoba koja dolazi sa Michaelom?"

Znao sam da će ovo pitati kad-tad. Koliko god ona imala pravo da zna,ne mogu joj reći. Jer će uz to tražiti i da zna sve moguće o meni. 2 mjeseca izbjegavam da joj odgovaram na bilo kakva pitanja vezana za mene. Zna onoliko koliko se u kući priča.

NightmareWhere stories live. Discover now