Znam sve

1.8K 107 58
                                    

Jason's P.O.V

Rekla je da? Da? Ashley je pristala na to da počnemo sa nečime? Ne mogu to nazvati vezom jer nije. Ovo je nešto drugačije. Nešto kao pred veza ili što god to bilo.

U glavi mi odzvanja samo njezino radosno "Da!".

Pristala je na to da rizikuje vlastiti život. Da li je moguće? Da,moguće je. Postoji li itko sretniji od mene trenutno? Ne,ne postoji.

Ustao sam te se zatrčao prema njoj. Oborio sam je na zemlju na što se ona počela smijati odgurujući me. Sjeo sam preko nje. Odnosno sjeo sam joj na noge na što je ona jauknula počevši da se žali.

"Nisi pero Jason. Težak si." Požalila ae dok joj je plava kosa još uvijek bila i preko lica i oko nje. Posvuda vidim samo plavu kosu. Ošišat ću je u snu,neće ni znati. Kada god pogledam u ovu kosu val znoja me spuca. Ne želim ni da pomišljam kako je to održavati metar kose.

Ne prestaje da se žali.

Ušutkat ću je.

Poljubio sam dok je ona automatski uzvratila ne buneći se,ali ni najmanje. Nakon par minuta sam sa njezinoh usana prešao na mekane i pufnaste obraze,a zatim i na vrat gdje sam joj pronašao najslabiju točku...

__________________________________

"Mislim da bismo sada stvarno trebali ići. Skoro je ponoć. Umorna sam. Ovo je bio dug ali stvarno dug i predivan dan."
Ne želim da idem...Nagovorit ću je da ostanemo barem još pola sata.

"Ashley dođi lezi." Pokazao sam joj na svoja prsa dok sam ležao a ona stojala iznad mene mršteći se.

"Naplatit ću ti za ovo McCann." Rekla je,te legla.
Svoju ruku sam stavio na njezinu kosu počevši da je milujem.

"Jedva čekam malena."

Ležali smo tako u tišini gledajući u zvijezde,barem sam ja gledao. Ona je spavala u šesnaest.

I bolje da je zaspala sutra će onda ustati bez problema. Zajebavam samog sebe. Ona je osoba koja ne može ni oko 12 da ustane a kamoli u 6 ujutro. Ali neka,ustat će. Ako želim da mi plan uspije onda ima da ustaje bez ijedne riječi. To što je volim ne znači da ću biti popustljiv. Naprotiv dok bude vježbala bit ću što je više moguće gori.

Imamo malo manje od 3 mjeseca. I za to vrijeme će morati da nauči od kako se koriste pištolji i puške do toga kako se deaktivira alarm ili bomba. Naravno da joj neću dozvoliti da išta od toga ikada uradi ali mora znati. Morat će se pokazati. Jer joj je život na koncu isto kao i životi ostalih kao i moj. Zavisimo od nje i njezine sposobnosti.

Podignuo sam je te odnio do auta. Smjestio sam je najudobnije što sam sam mogao te joj stavio pojas.
Poljubio sam je u čelo,otišao do vozačeve strane,sjeo te krenuo.

Vozio sam se 3 puta do ovoga mjesta ali nikada nisam imao priliku da razgledam svu ovu ljepotu. Za neke je ovo samo obična šuma. Što ja pričam? I za mene je bila sve do večeras. Voljet ću ovo mjesto,svaki putić,svaku krivinu i svaki kamenčić i svaku životinju u ovoj nedođiji. Jer ova ista nedođija će biti mjesto na kojem je sve počelo,već jeste...

Naša priča je počela...

Zašto se ponašam ovako pičkasto? Gdje sam nestao JA? Odvratni,nemilosrdni kriminalac koji ne poznaje osjećaje? JA je pao u rupu praktički u bunar iz kojeg ne može da izađe.
Moram se vratiti pod hitno. Ekipa i ona će biti jedini koje će od sada moći da vide moje osjećaje.

Jason McCann se vraća.

Nasmijao sam se samom sebi,pogledao u Ashley te nastavio voziti.

Ostatak vožnje sam prove u mrtvoj tišini razmišljajući o nama. Zvuči glupo,ali brinem se,brinem se za nas. Iako znam da će uspjeti brinem se da joj se nešto neće desiti. Brinem se da nas neće saslušati. I pored toga bohim se da joj se neće nešto uz mene desiti. Živim na granici između života i smrti svaki dan već 5 godina,naviknuo sam se ali ona neće moći. Meta sam raznim tipovima od staraca poput njezinog tate do mlađih od mene.

U sve njih uključen je i prasac id mog brata. Crko da Bog da. Da li bih trebao reći Ashley za njega? Ne,ne bih. Taj prasac zna i vidi sve iako je pola kugle zemaljske udaljen od mene. Vidi i čuje sve. Pametniji je od svih nas zajedno ljubi ga majka.

Ne bojim se Boga onoliko koliko se bojim njega.

Krtica za koju nitko ne zna,ali tu je,uvijek je tu.
____________________________________

Ashley sam ušuškao u krevet te otišao u svoju sobu. Istuširao sam se,posušio te se bacio na krevet. Ovaj dan je prošao i više nego dobro. Početak dana je započeo sa namrštenom Ashley i otvaranje poklona,a završio je sa našim poljupcem. Njezino "Da!" mi još uvijek odzvanja. Dva slova koja su mi definitivno uljepšala pola života. Bože volim je...

Ničiji P.O.V

(Zamislite da ovo govori netko tko nema pojma da Jason zna za sve ovo jer ispadne tako.)

Dok je Danger strana sretna,zadovoljna i bez ijedne brige. Druga strana osvetu sprema. Epsku osvetu. Do sada možda i najveću. Zašto? Zbog Jasonove greške. Kakva je to greška? Jedna vrlo mala i jako složena. Proizvedena Jasonovom zasljepljenošću sa Ashley. Proizvedena njegovom neozbiljnošću i neodgovornošću.

Tko će za to za to da plati? Ona? On? On ili ona? Ili možda svi? Sve što je započeto za par mjeseci će da se okonča. Američki kriminal ne dozvoljava greške,niti one najmanje.

Ali što ako se Michael Marshall i McCannov brat odluče pomilovati i saslušati Jasona? Hoće li Danger strana time dobiti svoju slobodu ? I time izbjeći smrt koja ima se nenormalnom brzinom približava?

Što se zapravo dešava?

Američki kriminal ne dozvoljava da ženski spol bude u bilo kakvoj bandi. Zbog čega? Smatraju ih krhkim i nesposobnim bićima. Smatraju da nisu niti sposobne ubiti nekoga a kamoli uraditi nešto veće i gore. Služe im samo za jedno. Dobro mjesto za kurca uvaliti. Hoće li druga strana odustati kada vidi da je Ashley sposobna za stvari poput kriminala? Hoće li je peihvatiti kao prvo žensko neke bande? Hoće li se tatica smilovati?

Nadajmo se da hoće...

Jason's P.O.V

Mrzim sebe što je već deseti dan tjeram da trči,radi sklekove,čučnjeve i trbušnjake. Da udara vreću golim rukama. I da kao luda puca u nacrtana tijela. Pucala je i u mene,naravno imao sam pancir. Ali njezin izraz lica kada sam joj rekao da mora. Bila je preplašena. Čak sam joj rekao da ako nastavi da se trese kao prutić na vjetru da će me ubiti a onda ću je kao duh proganjati. Tada se automatski prestala tresti. A kada je metak opalio svidjelo joj se. Počinje da se privikava ali još uvijek je lijena da bi ustala sama. Danas i sutra je neću puno mučiti jer je večeras proslava njezinog rođendana za koju još uvijek ne zna.
Kao što svi i znaju,od mene se ništa ne može sakriti. Ako mon brat i tatica Michael misle da sam napravio neku grešku...Nisam. Samo dokazujem da i žensko može biti isto kao i ja. I kada dođu da naprave masakr iznenadit ću ih kao nitko nikada. Saznao sam za njihove planove čim su ih i napravili. Znam sa koliko će ljudi doći,kada i kako. Za 3 mjeseca i 15 dana moja malena će da bude u potpunisti spremna za njih...

Here you go guys. ☺☺
Ovaj nastavak je niđe veze...I izvinite zbog toga. Ako vam se sviđa ostavite vote i komentar.

Ash Stymest kao Chaz Sommers

Hvala...

NightmareWhere stories live. Discover now