Povrijedi li sebe zbog tebe zaklat ću te.

2.2K 113 19
                                    


Ashley's P.O.V

Noć utrke:

"Jesmo li spremni?" Upitala sam Emmu i Iana dok smo stojali dalje od starta dobršavajući sitnive koje nismo stigli uraditi.

"Jesmo! Mislimo...Jesi!" Rekao je Ian dok je Emma hodala uokolo poput najveće budale. grizeći nokte. Mislim da se oni ove večeri boje više nego ja...

"Šta ako ga ne pobijedim?" Zbog ovoga šitanja sam dodala još više ulja na vatru. Emma mi je prišla iste sekunde te me uhvatila za majicu te me jako stisla.

"Što pričaš ti Ashley! Ne znam kako ćeš da ga pobijediš jer je prokleto jak ali moraš. Potrebna ti je ta jebena sloboda. Potrebno ti je kao svima nama voda. Potrebna si nam. Ako ne zbog sebe onda se barem potrudi zbog nas! Trebaš da mu pokažeš tko si. Pokaži mu. Ti si Marshall curo. Tata ti je bio jedan od glavnih još uvijek jeste a ti,ti si njegova nasljednica. Zato ćeš sada otići i pokazati mu tko si i što si. Jasno?!" Sve je ovo govorila uz more suza koje su kao potoci tekli.

"Jasno!" Rekla sam sjedajući i paleći motor.

"Sačekaj ženo Božja!" Govorio je Ian dok je trčao za mnom. Prišao mi je te me poljubio u čelo,pogledala sam u Emmu koja trenutno moli sve Bogove da mi daju pobjedu.

"Potrudi se molim te." Rekao je te se okrenuo i otišao natrag do Emme. Otišla sam do starta i čekala da se svi natjecatelji okupe. Odavdje savršeno dobro mogu da vidim magare koje se raduje kao da je već pobijedio. Razočarati ću te McCann pobjeda je moja. Ako večeras svim ovim ljudima ne otkrije lice,onda nikada neće. Da li netko nekoga može da mrzi ovoliko koliko ja njega mrzim? Ne može,naša mržnja je posebna.

Gledao je u mene kao vrag u anđela. Zar mu toliko smetam?

Podigla sam ruku i pokazala mu srednji prst

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Podigla sam ruku i pokazala mu srednji prst.

10 minuta kasnije zastavica je spuštena,a igra može da počne. Pustila sam ga da vodi što je i radio prvih 10 minuta. Bila sam treća iz jednog jedinog razloga,Jason treba da se lažno raduje. Ovog puža ispred mene je lako prestići što sam i uradila. Njegova sreća je kratko trajala. Prestigla sam i njega i Jasona u roku od pola sekunde. Počeo je da me njegovom gumom motora gura sa cete na što sam još više ubrzala. Dovoljno sam daleko od njega da me ne može tek tako lako prestići. Još malo...Još par sekundi me dijeli od potpune slobode. Ako večeras ne poginem,onda nikada neću. Vozim poput suicidalne budale. A u krivene ulazim poput najvećeg manijaka.

Linija koja označava pobjedu je udaljena par sekundi od mene.

Jesam.

Pobijedila sam.

Prešla sam prokletu liniju. Bacila sam motor ostavljajući ga upaljenim. Upravo sam pobijedila? U šoku sam. Dok su neki govorili i proglašavali mene kao pobjednika ja sam za to vrijeme tršala prema Emmi i Ianu. Ugušila sam ih zagrljajem. Izgleda da su Jasonu ovaj put svi okrenuli leđa. Dečki su mi prišli te mi slatklo čestitali dok je Jason stojao smrknut kao ris.

NightmareWhere stories live. Discover now