Mrzim te

2.1K 106 21
                                    

                   Ashley's P.O.V

"Stojiš pored nje..." Molim? Što se upravo dogodilo? Okrenula sam se prema Jasonu koji je stojao kao kip suznih očiju. Plače? 

"Da li se ti zezaš ili nešto slično?" Upitala sam ga odvalivši plakati. Nadia nije moja majka? Jason mi je polubrat? 

"Jason mi je polubrat? Ova tu nije moja majka? To dijete u njezinom stomaku mi je polubrat ili polusestra? " Urličem kao luda. Sada sam jedino ja sposobna za bilo kakvu komunikaciju sa nekime. 

"Jason ti nije polubrat. Niste ništa. Pattie ga je posvojila  kada je imao samo godinu dana jer su njegovi poginuli u saobraćajnoj nesreći. Kakva god da je Nadia ti je još uvijek majka,tako da nemaš pravo da joj se obraćaš tim tonom. " Ovo je za moje uši i previše. Ponovno sam izvadila pištolj,ali ovaj put zbog dobre  razloga. Pucala sam,njemu  pravo u nogu,onako kako mi je i Jason rekao.

Trebala sam u srce. Jeste da bih pogodila u crnu rupu ali nema veze,isplatilo bi se.  Jauknuo je te je pao na travu koja već počinje da  poprima crvenu boju. Uhvatio se za nogu na što su njegovi ljudi odmah potrčali da mu pomognu. Patetično... Dok su ovi jaukali i  prepirali se Nadia je stojala širom otvorenih usta. 

"Dobit ćeš sestru." To je jedino što je rekla. 

"Gubite se odavdje odmah!"  Rekoh glasno na što su me oni pogledali ubojito. 

"Ne idemo mi nigdje bez tebe!" Rekao je Michael krenuvši prema meni šepajući. Krenuo je da me uhvati za nadlakticu kako bi me povukao prema automobilu,ali nije mu uspjelo. Chaz ga je odgurnuo zbog čega se on otkotrljao do mjesta na kojem je i stojao. 

"Bolje ti je da se odmakneš  jer češ  dobiti novi metak koji neče zalutati u tvoju nogu ili srce,već u tvoju poremećenu glavu. Nikuda ja ne mrdam. Ostajem ovdje sa Jasonom  i dečkima. Žao mi je što sam vas razočarala! Gubite se!" Mahnula sam im. 

Okrenula sam se i otišla u kuću ostavljajući njih  u  tišini i zaprepaštenosti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okrenula sam se i otišla u kuću ostavljajući njih  u  tišini i zaprepaštenosti. Pogledala sam u dečke...Jedan fali. Tko drugi nego Jason. 

"Hvala vam!Nadam se da  nisam pokvarila što sa svime ovime." Rekla sam dok smo hodali kroz hodnik kojem kraja definitivno nema. Zastala sam i poljubila svakog od njih u obraz. 

"Ne zahvaljuj nam,idi vidi gdje je Jason. Mislimo da si ti jedina koju trenutno želi da vidi. Bila si i više nego odlična. Nismo sve ovo očekivali od tebe."  Samo sam klimnula glavom te otišla do Jasonove sobe.  

Pokucala sam...

"Naprijed!" Viknuo je na što sam ušla. 

"Hej!" Rekla sam glasno na što se on trgnuo.

"Odlazi odavde odmah!"  Molim? Koji mu je kurac? 

"Što je tebi?!" Viknuh možda i preglasno na što se on smrknuo kao noć. Bojim ga se ovako.

NightmareWhere stories live. Discover now