Eu

66 9 2
                                    

Ba, am uitat sa va arat cum sunt eu....
Sunt ultima versiune, aia "Normal". Celalalte doua sunt surorile mele, Emma si Ivy. Emma e "Toy Model" iar Ivy e "Original"
Iar aici aveti cum aratam noi in forma umana (in care stau rar, doar atunci cand mai ies pe afara):

 Emma e "Toy Model" iar Ivy e "Original"Iar aici aveti cum aratam noi in forma umana (in care stau rar, doar atunci cand mai ies pe afara):

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa cum ati vazut, am trasat eu o mica linie acolo, intre mine si surorile mele.
Ei bine... Nu prea vorim. Si ele sunt plecate in alta tara. Deci... Mda.
Acum sa va spun caracterul lor:
Eu par serioasa si matura, dar e fix invers.
Ivy e cea mai mare, adore sa poarte funde in par si nu e genul ala de sora mai mare care sa fie nesimtita (gen: "Aia e a mea! Si aia! Nu ai voie sa le atingi!").

Emma e cea mai mica, adora Londra si locuieste cu mama si Ivy acolo (tata e aici, in America, cu mine, numai ca nu ne intalnim). E foarte copilaroasa si se poarta, la 15 ani, ca la 5.

Si acum eu am 16 ani... Mdea... Emma are 15, iar Ivy 18.

Aici am intr-un fel forma mea de demon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aici am intr-un fel forma mea de demon...
Doar parul... Daca intelegeti...

Eu am fost primul paznic, cu surorile mele. Dupa putin timp ne-am imprietenit cu animatronii bla bla bla...
Intr-o zi m-am dus in parts and service si am vazut 3 animatroane noi. Erau la fel, dar diferite. Le chemasem pe fete si Emma s-a bagat repede in costumul cel roz, dupa a lesinat si am dus-o pe un pat panicata si am mers inapoi jos sa iau un pahar cu apa si cand ne-am intors... Ce sa vezi! Emma, in forma de animatron, umbla prin camera. Apoi o vad ridicandu-se in aer si luminand puternic, apoi cazu la pamant in forma umana.
Emma: Animatron, demon si om *voce robotica*
Eu&Ivy: *ne privim si dam din cap in semn de da in acelasi timp**fugim repede la Parts and Service si ne luam costumele pe noi*
Simt ca ametesc si cad la pamant, si o vad pe Ivy sprijinita de un perete, apoi negru.
----------
Ma trezesc tot pe jos, in Parts and Service. Eram incapabila sa spun ceva, si ma panichez. Apoi simt ca spun fara sa vreau: "Animatron, demon, om"
Mi s-a intamplat ce i s-a intamplat lui Ivy si Emma. Am devenit animatron si nu mai puteam face nimic. 3 fiinte deodata:
"Animatron, Demon, Om"
Am pastrat secretul intre noi pana am reusit sa controlam transformarea. Apoi le-am zis si animatronilor. Parintilor nu le-am spus si n-o sa le spunem vreodata. Ei nici nu stiu ca suntem demoni. Si tinem secretul asta de mai bine de 2 ani.
"Animatron, Demon, Om"

Aici sunt eu cand am vrut sa il atac pe Mike

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Aici sunt eu cand am vrut sa il atac pe Mike...

Am improvizat o povestioara, sper ca va place ^___^
Acum ati aflat ce s-a intamplat.
Si asta e doar imaginatia mea, NU EXISTA SURORILE MELE!

Mersi mult pentru ca ti-ai irosit timpul pentru a citi asta!

Ask FNaFWhere stories live. Discover now