Chapter 17

539 32 12
                                    

(Ziauriai time skipinu HA)

Madison's POV

Kiekviena diena gaudavau keistas zinutes

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kiekviena diena gaudavau keistas zinutes. As nesuprantu is kur tas zmogus gavo mano numeri. Tuo labiau zino kur Ir kada esu kazkur arba ka veiksiu. Su kuo as bendrauju. Grasina, kad mirsiu. Nesamone. Is pradziu pagalvojau, jog kazkas cia pokstauja, bet tada reikalas surimtejo Kas kiekviena zinute. Nezinau ko tas asmuo is manes nori...

Dar nepasakiau to Maggie, Luke arba Cameron... Nenoriu, kad jie pergyventu. Juk man dar nieko nenutiko..? Tiesa?

Viskas bus gerai. Tai kartojau kiekviena diena. Zinoma mane tos zinutes gasdindavo. Bet stengiuosi ir dabar i jas demesio nekreipti. Bandziau ta asmeni ir uzblokuoti, bet vistiek gaunu zinutes. Kazkokia nesamone.

Na yra labai geras dalykas toks, kad Cameron mane pakviete buti jo ziemos isleistuviu pora. Labai apsidziaugiau. O Kas neapsidziaugtu kai kieno nors simpatija pakviecia butu pora per isleistuves?!

Na ir siandien yra ta diena, kada vyks ziemos isleistuves. Kadangi negaliu nustoti galvojusi apie ta keista asmeni tiesiog pries jas isgersiu, kad nesinervociau.

Kai pasidaziau uzsidejau suknele ir juodus aukstakulnius. Sita suknele puikiai tinka isleistuvems tokia tema.

 Sita suknele puikiai tinka isleistuvems tokia tema

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Stebejau i save pro veidrodi. Atsidusau ir isgeriau viskio Jack Daniels kuri radau tevu alkoholio spintoje. Man pradejo deginti gerkle tad isgeriau salto vandens. Dieve...o sis gerimas vienas stipriausiu.

Perbraukiau savo pirstus per plaukus ir isikandau i lupa. Na. Metas pasilinksminti. Man parase Cam, kad jis jau manes laukia prie mano namu todel as pasiemiau telefona ir  zemyn laiptais i pirma auksta ir isejau pro duris. Manes ten lauke Cameron. Jam labai tinka smokingas galiu pasakyti. Ir tas raudonas  kaklaraistis...tikras grazuolis. As nusisypsojau ir nubegau pas ji.

Sokau jam i rankas. Jis mane issiubavo ir pekstelejo mano skruosta.

''Tu atrodai tobulai'' nusisypsojo Cameron ir jo akys lyg nuskanavo mane zemyn aukstyn.

''Aciu, tu irgi labai gerai atrodai Cameron'' nusikikenau ir pabuciavau jam skruosta ir tada mes ilipome i masina.

Cameron uzkure masina o as tuo tarpu parasiau Maggie.

What if everything would change/ baigta Where stories live. Discover now