Chapter 11

511 33 16
                                    

[A/N: butinai perskaitykite mano rasteli gale chapterio! 💜]

Maggie's POV

Sesios dienos nuo to vakarelio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sesios dienos nuo to vakarelio. Viskas grizo i normalias vezias. Luke kasdien ateina pas Ashley, kiekviena nakti girdziu kaip jie aimanuoja. Ashley visalaika trina Luke man i veida. Viska ka matau tai visada Luke buciuoja Ashley, Luke sako kad myli Ashley, Luke nori isdulkinti Ashley, jie abu nori pasidulkinti. Man Bloga nuo ju abieju.

Anksciau as prisimindavau, kad Luke istiesu nera toks. Bet greitai pradejau suprasti, jog vis del to viskas buvo vaidyba ir kas dabar vyksta, priverte mane uzmirsti gerus dalykus kuriuos galvoju apie Luke, nors ir abejoju, kad jie yra tiesa.

Kai jis dabar su Ashley, i mane net nepasiziuri. Arba jeigu pasiziuri tai iskart nusisuka.

Treciadieni ji nusidaze plaukus (pries tris dienas Nes dabar yra sekmadienis) ir Luke labai tai patiko, tada ju aimanai buvo nepalenciami todel as turejau paskambinti Madis ir paklausti ar galiu pas ja permiegoti. Ji zinoma sitiko ir jos brolis Styles manes atvaziavo pasiimti.

Na bet sia savaite nutiko ir dar geru dalyku. Pavyzdziui ejome keturis i kluba, Nes as buvau Dj. Susilaukiau dauk komplimentu ir gerbeju. Sis miestas dabar mane atpazysta. Tikiuosi ir mokykloje taip bus. Nes jau esu plana kaip paaukstinti savo reputacija mokykloje. Nuversiu Ashley. Ir ne del to, kad jai pavydziu, oj ne as jai nepavydziu, as noriu ja nubersti nes per dauk mokiniu mokykloje nukentejo. Ir ta kale menusipelne munipuliuoti kitais kai pati nesusitvarko su savo prakeiktais hormonais.

Dabar as sedziu su Cameron ir Madison picerijoje. Mes valgome pica. Jie kalbasi dauk juokiasi o as galvoju...ir galvoju...

Matau, kad Madison patinka Cameron. Na o is tikruju kam jis nepatinka. Man jis aisku nepatinka. Taprasme jis ne mano tipo, bet manau suprantate mane.

Beje pamirsau pridurti, jog laikau tvirtai Cameron paslapti. Madison tos paslapties nezino, bet suzinos kada bus metas.

''Pasiziurek...kada ji susimasto ji visalaika padeda ranka ant savo smakro'' nusijuoke Madison

kada ji susimasto ji visalaika padeda ranka ant savo smakro'' nusijuoke Madison

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
What if everything would change/ baigta Where stories live. Discover now