Chapter 1

929 47 6
                                    

Maggie's POV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Maggie's POV

Brekstanti ausra prikele mane. I mano kambari besibraunanti saule apsviete mano pasteliniai violetinia spalva nudazyta kambari. As atsisedau ir patryniau akis. Pebraukiau ranka per savo ilgus plaukus ir atsistojusi nutapsejau link savo drabuziu spintos. Issirinkau sios dienos rubus ir nuejau i vonia kartu su savo telefonu. Paskambinau Madison per ,,FaceTime'' ir ji is karto pakele rageli.

''Labasrytas miegale'' pasisveikinau ir nusisypsojau jai paimdama dantu pasta ir dantu sepetuka.

''Labutis..'' Ji atsiduso ir padare ta pati ka ir as.

''Kaip miegojai?'' paklausiau valydama savo dantis ir ziuredama i save pro veidrodi.

''Gan neblogai, bet zinai kaip buna, kada reikia kazkur keltis- miegoti nori, o kai nereikia- nenori'' nusikikeno ji ir uztepe pastos ant savo dantu sepetelio, kai tuo tarpu skalavau savo burna.

''Taip ir yra'' tyliai nusijuokiau

''O taip! Laukiu nesulaukiu kol abi pagaliau skrisime i Graikija!'' apsidziauge Madison ir nusisypsojo valydama savo veida baltu ranksluosciu. As pradejau rengtis.

''As taip pat! Tik pagalvok..kaip bus smagu, leksime i sokius! As turesiu galimybe pakabinti berniuku su savo megstamiausia palaidime ir sijoneliu'' padariau kreiva sypsni ir pradejau dazytis.

''Na manau su tuo savo sijoneliu ir palaidine juos ir i lova nusitempsi'' pazvelge ji i mane ir sumirksejo viena akimi kreivai sypsodamasi.

''Galiu ir tai padaryti, turiu omeny...kodel gi me?'' sukikenau ir paemiau telefona su kuprine ir nulipau laiptais zemyn i virtuve. Kur sutikau savo mama ir Cody su Ashley.

Cody yra mano vyresnysis brolis su kuriuo as labai gerai sutariu. Jis nuolatos manimi rupinasi ir saugo, kad tik kazkas blogo man nenutiktu, kai tuo tarpu Ashley i mane ziuri kaip i purvina skudura.

Nepergyvenkit, uz tad kas pas ja galvoje? Nieko. Kiaura kaip Cebato Aulas. Bet ka padarysi, dievas jai proto pagailejo..

Atsisveikinau su Madis ir pasakiau, kad susitiksime mokykloje. Atsisedau prie stalo ir emiau valgyti pusrycius, klausydama ka apie Luke kalba mano nezemiskai atsilikusi sese. Dieve brangus, gal gali mames pagaileti? Ji amzinai apie ji pasakoja. Netgi Apie ju imtymius seksualinius santykius ir visa kita! Jie pastoviai drauge. Net nesuprantu kaip jie vienas kitam neatsibosta. Visa laika isivaizduoju save paimant peili ir juos atpjaunanti per puse kaip kokias darzoves ir atskirti. Deja tai neimanoma, nebent jie patys issiskirs, kas tikriausiai niekada nenutiks.

Na o kalbant apie Luka, jis toks pat problematiskas sunsnukis kaip ir Ashley. Jis begalo nekencia manes ir as jo. Be to as isitikinusi, kad Maggie Lindemann, Luke Hemmings gyvenime nemegs, net kada is jos bus tik pelenai.

Kai tik baigiau valgyti atsistojau ir pradejau eiti link duru ir kazkas netiketai pasibelde i duris

''Ei, tu! Atidaryk duris!'' Susuko Ashley. As apverciau akis ir atsikirtau

''O tu uzdaryk savasias po savo miniaku'' tai tarius atidariau duris ir stai jis. Priesais mane stovintis Luke Hemmings . As jam nieko nepasakiau, tik pastumiau savo ilgus plaukus uz peties ir nuejau.

''Ko cia tokia nedraugiska? Ateik pasisveikinti! Ar isimylejai, kad begi? Sirdis del meiles man negali istverti skausmo?'' Jis pasisaipe ir kreivai syptelejo.

''Ne! Man kumstis is didziules meiles tau kyla trenkti tau i smakra, bet kadangi tai nesubjauros tavo ir taip baisaus veido verciau nesistengsiu'' sukikenau ir tiesiog nutapsejau iki mokyklos.

What if everything would change/ baigta Where stories live. Discover now