Chapter 10

493 35 11
                                    

(A/N:Ilyasm ir dalinuosi servetelemis Nes verksime asaru upe .-. Per Magg POV )

>>>Po 2 savaiciu<<<

Maggie's  POV

Praejo dvi savaites

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Praejo dvi savaites. Dvi prakeiktos savaites ir kada bunu su Luke nejauciu zemes po pedomis. Kiekviena karta kai turime pasibuciuoti, jauciu savo sirdies plakima, kuris pagreiteja. O tai reiskia as isimylejau i ji...stipriai, o jis jau greitai savo tiksla pasieks...o man skaudes.

Per tas dvi savaites man Luke padejo pabaigti projekta is kurio gavau desimt, pamokino ir matematikos, as pasikeliau pusmeti ir isties pradejau gilintis ir suprasti. Uz tai esu labai dekinga.

Del Ashley. Ji man ne karta yra iskretusi nesamoniu is pavydo, pavyzdziui, pavogia mano pinigus, privercia kad mano pamote ant manes rektu, isterlioja dienos drabucius...ji labai problematiska.

Madison labai gerai sutaria su Cameron. Visalaika jie gerai atrode kartu mano akyse, tiesiog nesutardavo, o dabar yra geriausi draugai. Nuolat matau ja susirasinejancia su juo kai einame susitikti. Nepykstu ant jos, kaip tik dziaugiuosi. Jiems nebuvo butina pyktis per mus su Luke.

Na o siandien yra ta diena kai jau nebejausiu Luke lupu ant savuju.
Penktadienio vakaras. Halloween'o savaites pradzia plius atostogos.

''Kaip manai gerai atrodo sis lupdazis?'' Atsisuko i mane Madis ir nusisypsojo. As palinksejau galva ''Labai'' nusisypsojau ir paziurejau zemyn.

As jai esu issipasakojus kad turiu jausmus Luke. Ji mane puikiai supranta.

Madis priejo ir apsikabino mane stipriai ''Madison...'' As graudinausi ''Pazadejome del vaikinu neverskime...bet si karta man nepavyko susivaldyti. Gerai kad dazytis nepradejau.

''Zinau meile...zinau...'' Ji gloste man nugara ir as paslepiau savo veida jai i kakla.

''Man reikia jo tieisog nekesti..arba bent jau apsimesti, kad man nerupi'' pasakiau ''jis jau su ja susitare kad permiegos kartu ir mane izduos, as turiu pamatyti kaip ta purvina kekse vel jam valgo veida'' verkdama sakiau.

''Jis nepasikeite...Maggie jis tik tavimi naudojosi..''

''Zinau bet jis buvo su manimi atviras-''

''Maggie...''

''Ka...?'' Paziurejau i ja.

''Zinau kaip tau skaudu, jus geriau susipazinote, pagaliau suzinojai koks jis istiesu yra...'' Ji sake nubraukdama asaras.

What if everything would change/ baigta Where stories live. Discover now