Chapter 6

540 30 2
                                    

''Ar vis dar manes nekenti?''

Maggie's POV

Jis prarijo seiles ir pasiziurejo zemyn, tada atsiduso ir pakele galva i virsu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Jis prarijo seiles ir pasiziurejo zemyn, tada atsiduso ir pakele galva i virsu. Taip atrode kad jo galvoje vyksta karas, lyg noretu kazka pasakyti ar padaryti, bet kazkas ji laiko.

As svelniai uzdejau ranka ant jo. Luke paziurejo zemyn i mano ranka paguldyta ant jo ir palaize lupas.

''Pasakyk...'' tyliai pasakiau.

''Klausyk...mes neesame draugai, mes niekada nebusime daugiau nei draugai. Kai gausiu Ashley..viskas baigsis, viskas gris i normalias vezias, tu gyvensi savo gyvenima, as savo.''

Nezinau kodel...bet jo zodziai mane nuliudino. Kodel?! Man turetu nerupeti! Kodel jauciuosi taipand lyg mano sirdis butu sutrankyta desimties raumeningu vyru?! Taip negerai..

''Taip..'' palinksejau galva ''Manau ji greitai pas tave sugris'' pasakiau.

''Tikiuosi..''

•••

Madis POV

Ta vakara mane Cameron parveze namo ir islydejo prie duru

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ta vakara mane Cameron parveze namo ir islydejo prie duru. Mes atsisveikinome ir as nuejau i savo kambari.

Nusimoviau nepatogius aptemtus rubus ir atsiguliau i lova. Pries uzmigdama bandziau atgaminti kas nutiko sia nakti. Taip keista. Man buvo smagu, man buvo smagu leisti su Cameron laika.

Bet mano nuomone apie ji nepasikeite, abejoju ar jo nuomone apie mane taip pat pasikeite..juk atsukus laika atgal susiprantu kad..Kai jis pute duma i mano burna musu lupos siek tiek prisiliete. Man net siurpuliukai prabega nuo prisiminimo.

Vienintelis klausimas yra toks..ar man tai patiko?

Kita ryta atsikeliau kokia trecia valanda dienos. Ilgai miegojau...Dvylika valandu. Mano galva vis dar skaudejo. Dauk ko neprisimenu. Pavyzdziui..kaip grizau namo? Prisimenu viska iki tos vietos..palaukite, as buciavausi su Cameron?! Ar..jis tik bande man ipusti duma i burna. Ne ne ne. Tikriausiai sapnavau. Zinote tuos sapnus kai jautiesi lyg realybeje? Na tikriausiai tai ir buvo vienas is tu sapnu

O dieve net galvoti man skauda smegenis. Turbut nieko neveiksiu tik sedesiu prie Netflix ir valgysiu neuzbaigta maista nuo vakar.

Taip.

Atsikeliau, pasiemiau savo nesiojamaand kompiuteri ir pasidejau ji ant lovos. Tada prisikroviau maisto ant padeklo. Uzsidejau dzumperi, susukau plaukus i kuoduka ir atsiguliau i lova.

 Uzsidejau dzumperi, susukau plaukus i kuoduka ir atsiguliau i lova

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Po kokios valandos gavau zinute is Maggie

__________________
💕Maggie bitch😏
__________________

Magg:Atkeliauju tau padeti suryti visa slamsta ka vakar pripirkom 😘

Madis: Tikejausi to 😂

Isgirdau duru skambuti ir nubegau i apacia atidaryti duru. Atidariau jas stai ji stovejo. Su buteliuku vaistu ir isplestom akim ir pasake

''Kai papasakosiu kas vakar nutiko tu neteksi zado!''

''Ka?!''

''KA?!'' Surekiau ''Tu rimtai?! Jis tau..???''

''Aha'' palinksejo galva ji ir sugrudo man i burna zefyra.

''Poto as paklausiau ar jis manes vis dar nekencia, his pasake tai ka tikejausi kad pasakys'' kilstelejo peciais ji. Jeigu rimtai as tikrai kokai be zado!

Greitai sukramciau zefyra ir tariau ''Ka jis sake?!''

''Na galima sakyt as jam vis dar nesu megstamas zmogus, jis sake kad niekada nebusime draugais ar daugiau nei draugais bla bla bla..'' Apsuko akis.

''Koks idiotas!!! Vis dar negaliu patiketi jus padarete toki susitarima''

''As irgi..Na, dabar jis mokes uz mano pietus, as ji sokdinsiu!'' Nusisypsojo ji irisideo bulviu traskuti i burna.

As paziurejau zemyn ir pradejau mastyti. Ar jai patinka Luke? Norejau paklausti, bet gal I geriau neklausiu. Manau ji ji nekencia. Tai aisku kad nekencia. Tai niekada nepasikeis. Bet..o jeigu viskas pasikeistu..?

•••

Zinau labai trumpas ir nuobodus chapter'is! Tieisog norejau ikelti! Aj ir dar norejau paklausti ar noretumete isvysti traileri?!

Prasau komentuokite ir balsuokite man kabai patinkaaa 💜💜💜

Myliu jus visas ir kita dalis bus greitai!

This story will have a lot of crazy shit going down so prepare!!!!!

Myl :*

What if everything would change/ baigta Where stories live. Discover now