3D-13

9.3K 616 27
                                    

Düzenlendi

3 DELİ AİLEME KUCAK DOLU SEVGİLERİMLE💞💞

Sınıfın bana katılmasının verdiği mutlulukla tüm sınıf kantine indik ve hepsine çay ısmarladım. Evet öğrenciyim ve anam gebertecek ama olsundu. Değerdi canlarım için...

"Hepinizi çomçok seviyorum.
İyiki varsınız." dedim gülerek.

"Sende iyiki varsın ya! Bizim için yaptıklarınızı hala unutmadık. Bir nevi ödemiş bulunduk." dedi Ayla.

"Sırf sınıfın sınav notları düşük diye o kadar risk altında değiştirende sizdiniz. Bizim sınıfta ezikleneni koruyanda sizdiniz." dedi Fatih başkan. Aynen aslında. Bizim sınıfın kimya notları berbattı. Bizde kızlarla gizlice müdürün odasına girip değiştirmiştik. Kimyacı izinli olduğundan ruhları bile duymadı. Aslında kim olsa yapar bence.

"Neyse kadına iyi bir ders oldu." dedi ecrin. Herkesden evet nidaları yükseliyordu.
"Çaylarımızı içelim soğuttuk be!" dedi yağmur gülerek. Bizim sınıf böyleydi aslında bizim okul böyleydi. Özel okul falan değildi. Mahallemizdeki güzel bir anadolu lisesiydi. Elbet kötüler vardı. Ama onların hepsi de gitti.

"Lan ben tam on iki saattir cips yemiyorum şimdi hatırladım." dedim kafama vurarak. Ben kendi ağzıma sıçıyım be! Paramda bitti artık eve kadar dayanacaz. İnş bayılmam.
"Hadi bizim yelloz gitmiştir. Ders edebiyat sınıfa geçelim. Adam bi bakacak sınıfta kimse yok zaten yaşlı hepten gider." dedi giray ve gülerek sınıfa çıktık.
Berkay hala oturuyordu yerinde. Hemen bende yerime oturdum.
"Müdür kızdı mı sana?" dedi bora. Sen beni mi merak ettin? Ay annesinin kuzusu seni!
"E tabi azıcık yani bide ceza verdi. Yerleri silicem bir hafta boyunca." dedim saçlarımla oynayarak. Ben niye saçlarımla oynuyorum. Kendine gel miro!

"Hımm kötü olmuş." dedi ama sanki bir şey diyecekmiş gibi duruyordu.
"Sana bir şey mi oldu?" dedim sorgulayarak.
"Şey ha? Yok ya nediyosun yok yok."

"Tamam sen bilirsin." dedim ve kollarımı sırada birleştirerek kafamı koydum ve uyumaya başladım. Amma velakin bir türlü uyuyamıyordum.
Birden kalkıp
"Öf beee! Daraldım yeminle!" diye bağırdım. Ama bizim edebiyatçı duyamadığı için anlayamadı.

"Noldu? Korkuttun beni eşek." dedi yağmur. Ecrine baktığımda girayla baya baya eğleniyorlardı. Ohh! Karışmıyım en iyisi. Ruh eşini bulmuş valla. Birden kafama bir kağıt değdi. Efeyle yağmur kağıdı alıp bakmamı istiyorlardı. Ama su maymunu gibi şekilden şekile giriyorlardı.
Kağıdı yerden alıp yazılanlara baktım.

Boranın iki gün sonra doğum günü... Sende yardım etmek ister misin? Zorla yapmıyoruz.

Yazıyordu ve bir kağıda bir de boraya baktım. Şimdi bilemedim ki. Artık 'düşman' kavramına da girmiyoruz bana göre. Bence olur ama olmayadabilir. Kararsız bir kişilik olmaktan nefret ediyorum. Ama o belki mutlu olursa bizde oluruz düşüncesiyle gülümsedim ve efegile sessizce tamam dedim.

"Miray sessiz ol!" dedi edebiyatçı. İşte bu da böyleydi. Hayvan gibi bağırsam bir şey demez. Sessiz konuşsam hemen uyarırdı. Değişik... Vee zil çaldı. Öğle arasına girdik ve hemen ben koşa koşa yemekhaneye gittim. Bu olaylar beni hayliyle acıktırmıştı. Yemekhaneden yemekleri aldıktan sonra hemen bir yer buldum ve kızları bekledim.

3 DELİ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now