Part 10

147 8 3
                                    

( 18 + ) !!!!

                                                                                  Sky

Jedným rýchlym pohybom vnikol hlboko do mňa a v momente som zabudla na prekliate bary aj minulosť. Držala som sa jeho pevných bicepsov, zatiaľ čo sa nadvihol na lakťoch a začal do mňa vytrvalo, rovnomerne vrážať.

Otvoril oči. „Milujem ťa.Doháňaš ma k šialenstvu, ženská," riekol chrapľavo. Pery nám splynuli a jazyky narazili do seba. Bol to vlastnícky, žiadostivý bozk. Pevne som zvierala pery, aby som zadržala výkrik, položila som si hlavu na jeho plece a vzdychala od rozkoše.

„Cítiš ma, Sky?" Nedokázala som mu odpovedať. Jeho prudké pohyby spôsobili, že som sa chrbtom posúvala po hodvábnych obliečkach, až som mala pocit, že vyderieme dieru v posteli.

„Odpovedz mi na otázku, Skylar!"

„Áno!" vykríkla som. Ďalej vo mne pumpoval a privádzal ma do čoraz väčšieho zúfalstva. Pravou rukou mi drtil moje prsia, zatiaľ čo ľavou putoval po mojom zadku, do ktorého ma občas poštipol. Perami mapoval moje telo. Neexistovalo miesto, kde by ma nimi nepoláskal.

„Páči sa ti to? Nie som príliš drsný?"

„Neprestávaj!" týmto ''príkazom'' som mu odpovedala na obe otázky, Nate nepotreboval počuť nič iné a hneď na mňa zaútočil svojimi nenásytnými ústami.

„Ó bože,áno!" vydýchla som od slasti.

„Psssst." Pohrýzol ma do pery a následne mi po nej prešiel jazykom.

„Dočerta, Sky," zachrčal pridusene, „pripravíš ma o rozum." Pohol bokmi a pritisol sa ku mne ešte bližšie, ticho som vykríkla, rukami mu zovrela vlasy a zastonala.

„Doriti!" vykríkla som, schmatla som  ho za plecia a zaryla sa mu nechtami do napnutých svalov. „Jazyk, zlatko!" napomenul ma, pritisol si pery na moje a hlbšie do mňa vrazil. Nate neznáša, keď nadávam, a ešte viac ho hnevá, ak nadávam pri sexe.

Cítila som, že sa rýchlo blížim k vyvrcholeniu. Držala som sa jeho pliec, akoby mi išlo o život, a stonala mu do úst, zatiaľ čo on na mňa neoblomne útočil.

„Tak poď, zlatko" zavelil a ešte silnejšie zatlačil na tie správne miesta. V hlave mi explodovalo a hodila som hlavou dozadu v úplnom vytržení. Prudko som dýchala, triasla sa a pevne som sa ho držala za mocné ramená.

Cítila som, ako mi odhrnul z tváre uvoľnený prameň vlasov. „Nepúšťaj ma," zašomrala som mu do pleca. Furt som sa nachádzala v raji, kam ma dostal. Ticho sa zasmial a objal ma rukou okolo pása. Otvorila som oči a stretla som sa s jeho krásnym zeleným, spokojným pohľadom. Jemne ma pobozkal na pery a ja som vzdychla.

Usmiala som sa. „Ahoj."

„Vitaj späť, zlatko." Sadol si vedľa mňa a stiahol ma do svojho lona.

„Najradšej by som strávil celú noc s tebou, ale musím ísť. Sľúbil som to chalanom. Aj tak im trvalo celú večnosť, pokým ma presvedčili. Nechcel som nikam ísť s tými prekliatymi barlami." zašomral.

Pobozkala som ho do dlane. „Som šťastná, že si sa konečne spamätal, Nate. Ja viem, že ešte sa nemôžeš vrátiť do práce, ale ja ti verím a viem, že čo nevidieť budeme znova tráviť takmer všetky dni na palube lietadla."

„Stále nechápem, načo si zobrala kvôli mne takú dlhú dovolenku. Necháp ma zle, milujem každú spoločne strávenú minútu s tebou, ale nechcem, aby si sa kvôli mne vzdávala tvojich snov." 

„Byť letuškou nebol nikdy mojím snom. Bola to len náhoda. Nebyť mojej kamarátky, ktorá ma prinútila ísť s ňou na ten kurz, nebola by som tam kde som dnes."

„Aj tak nechápem, ako ti dovolili odísť na neurčitú dobu. To je nemožné." pokrútil neveriac hlavou.

„Predsa preto lebo som najlepšia." zažartovala som a vyplazila na neho jazyk. Nate, samozrejme, nenechal ujsť túto príležitosť a rýchlo si preplietol svoj jazyk tým mojím.           

„To si," zamrmlal pomedzi bozky, „najlepšia, najkrajšia a tak skurvene sexi, až ťa znova chcem mať. Teraz. Hneď."

„Jazyk, zlatko." zopakovala som jeho predchádzajúce slová.

„Uťahuješ si zo mňa, kráska?" uškrnul sa a prevalil ma na chrbát. Než som stihla odpovedať nejakou štipľavou poznámkou, začal ma štekliť po bruchu.

„Pre-pre staň. Nev-iem dých-chať." smiala som sa a ked som si tresla hlavu o nočný stolík, dal sa do rehotu aj Nate.

„Och, tak toto ti je smiešne? Mohla som dostať otras mozgu! A možno ho aj mám!" hrala som urazenú.

„Pod' sem, miláčik, doktor Holder ťa vyšetrí." Môj smiech stlmili jeho pery a ruky na mojich stehnách a ja som vedela, že na tú ich chlapskú stretávku, nepôjde načas.  

Kráska z oblakovWhere stories live. Discover now