Part 4

153 15 3
                                    

,, Vždy si sa chcel stať pilotom?" spýtala som sa predierajúc cez malý hlúčik detí. Nathan ma totižto zobral na karneval, ktorý sa konal neďaleko nášho mestečka. Niekto,stavím všetky svoje peniaze a majetky,že to bola Lara, mu vykecal moju posadnutosť karnevalmi. A tak sme sa ocitli na našom rande medzi balónmi, plyšovými hračkami, kolotočmi a pobehujúcimi deťmi.
,, Hmmm? " pozrel sa na mňa Nate so spýtavým pohľadom. Pichlo ma pri srdci. Aká som len hlúpa! Určite ma považuje za nejaké pobláznené dievčatko! Ktorý chlap by chcel ísť na prvé rande na takéto miesto? Lara je moja najlepšia kamarátka ale momentálne som na ňu bola nahnevaná. Keby o mne nehovorila Nateovi, tak by sme teraz mohli sedieť v nejakej reštaurácii a nemusel by sa cítiť trápne. ,, Pozri, Nate, môžeme odísť. Ja..." nenechal ma dopovedať. Chytil ma za ruku a vtiahol do kabínky na fotenie. Nečakal vôbec na moju reakciu a pritisol svoje mäkké pery na moje. Trvalo mi len maličkú chvíľočku kým som odpovedala na jeho jemné útoky. Jazykom prešiel po mojej spodnej pere a keď som mu odmietla prehĺbiť náš bozk, jemne zavrčal. Potichu som sa zasmiala a tentoraz som to bola ja kto ho začal vášnivejšie bozkávať. Rukou som mu vošla do mäkkých vlasov zatiaľ čo jeho ruky blúdili po mojich bokoch. Netuším či sme sa bozkávali sekundy,minúty alebo hodiny ale nezaujímalo ma to. Bola som v siedmom nebi, v ružovej bublinke, z ktorej som nechcela vystúpiť. Nemohla som uveriť, že sa tu bozkávam s kapitánom.
,, Prepáč, Sky, ale už som sa nevedel dlhšie ovládať," zašepkal. Začala som sa smiať, načo sa odo mňa Nathan, s pobaveným výrazom, odtiahol.
,, To sa bozkávam tak strašne až je to smiešne ? "
Pohladil ma po líci a mne hneď zamrzol úsmev na tvári. Je neuveriteľné ako na mňa pôsobí obyčajný dotyk. Srdce sa mi tak prudko roztrepotalo, až som mala pocit, že mi blahom vyletí z hrude.
,, Najtrpezlivejší kapitán v celej našej leteckej spoločnosti a nevie sa ovládnuť pri takej nudnej osobe ako ja? "
Pobavene pokrútil hlavou a uskrnul sa. Och, ako veľmi som milovala jeho sexi úškrny. Toľkokrát som ich videla na jeho tvári, keď som pred ním v kuse utekala a skrývala, žeby som si ho bez nich ani nevedela predstaviť.
,, Kráska, ty si všetko len nie nudná. Povedal by som, že si veľmi kreatívna ale nudná? Nehrozí!" zasmial sa.
,,Kreatívna? " zdvihla som na neho obočie. Nate ku mne pomaly pristúpil až som cítila jeho horúci dych na krku.
,, V živote by nevedel nikto vymyslieť toľko výhovoriek len preto aby sa nemusel stretnúť s Nathanom Holderom ako ty." zašepkal mi do ucha.
,, Ale nakoniec sa ti to predsa len podarilo, nie? " podpichla som ho.
Strčil mi zablúdený pramienok za vlasy a usmial sa.
,, Stálo ma to veľa námahy, kráska, ale ani si nevieš predstaviť aký som ja šťastný bastard. Chcel som sa ťa dotýkať od prvej chvíle čo som ťa uvidel na našom lietadle. Pripravila si mi peknú naháňačku, dievčatko." Jeho pery si znovu našli cestu k mojim ale tentoraz ma bozkával oveľa vášnivejšie a drsnejšie. Tlačil sa na mňa svojim pevným telom a jazykom sa dobýjal do mojich úst. Zrazu niekto zaklopal na kabínku a ja som od neho s hrozením odskočila. Preboha, čo to stváram?! Muchlovat sa v kabínke na karnevale kde sú deti?!! Naozaj strácam kvôli tomuto mužovi rozum.
,, Poď, Sky," povedal Nate, chytil ma za ruku a vyšli sme. O kabínku sa opieral nejaký postarší muž, odhadovala som, že je majiteľom. Čakala som, že bude nahnevaný a nakrici na nás ale dial sa pravý opak. Pobavene sa uškŕňal a hádzal na nás veľavravné pohľady.
,, Riadna kosť, kamaráde. Kde si ju našiel? " pohľad presunul na mňa a očami začal prechádzať po mojom tele. Nate ma okamžite chytil za pás a majetnicky si ma pritiahol.
,, V oblakoch. " odvetil a vybral sa preč, no muž sa rýchlo postavil pred nás a strčil Nateovi niečo do ruky.
,, Na pamiatku," žmurkol. Nate mu kyvol hlavou a zasmial sa. ,, Díky, chlape, pri nej totižto nikdy nevieš, kedy ti utečie."
Zhíkla som a s ústami otvorenými dokorán som sa otočila k Nateovi.
,, Prosím?!" prekrýžila som si ruky na prsiach.
,, Ale nič, kráska, poď pôjdeme ti vyhrať nejakú hračku."
Hravo som ho buchla po hlave a so smiechom sme zamierili k prvej strelnici, ktorá nám prišla do cesty...

Stála som v rade pred kávomatom a spomínala na naše prvé rande s Nateom. Pohrávala som sa s náhrdelníkom visiacom na mojom krku. Nosila som ho odkedy ho vyhral na našom "karnevalovom rande". Zacítila som slanú chuť sĺz, ktoré sa mi rinuli po tvári.
' Prosím, Nate, neopúšťaj ma,'

Kráska z oblakovTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon