2. Věc

1.5K 170 15
                                    

,,Rozmanitost příběhů"


Dala jsem si takovou "menší pauzu" na čtení příběhů tady a musím říct, že mě opravdu překvapilo, kolik tu je kvalitních povídek. Do některých jsem se fakt zamilovala, jelikož ty nápady autorů jsou neskutečné. Jsem opravdu unešená tím, co dokážete/me vymyslet. Už dost dlouhou dobu jsem neviděla neoriginální příběh. Většina autorů se zaměřila na originální a kvalitní (taky dost reálné) povídky. Taky se mi začaly líbit shortstorky, kterých je tu hodně, ale většina autorůpíše úplně o něčem jiném.

Jestli to má většina tak jako já a pracují na příběhu měsíce (nedělám si srandu, jednu story vylepšuju a přepisuju už rok), tak se ani nedivím té rozmanitosti. I když v mém případě bych se za to, že jsem takový puntičkář ( vněkterých případech) nejradši uškrtila. Vždyckymusím mít celý příběh perfektní, aspoň tedy z mého pohledu. Jediné co pokulhává je ta rychlost přidávání, ale teď už to chápu. Pokud chcete mít originální, odlišný a kvalitní příběh, nezáleží na rychlosti, ale vloženém citu a pilnosti.

Ahoj mí věrní čtenáři! ☺♥

S tím přidáváním to jde z kopce, ale ty příběhy, co mě napadají. Prostě jsem momentálně psychicky v jiném světě, co se dá dělat. Dost mého kecání a zakecávání  toho, že píšu něco jiného. Jak si užíváte prázdniny? Já jedu 6. na tábor (poprvé v životě :D ) a pak poslední týden budu v Řecku♥ Co vy?♥ 

Hope u like it!♣♥♫

PS: Miluji Vás♥

PPS: Přidávejte si mě na Twiteru, jsem tam jako wonder_katt

Co Mě Na Wattpadu Štve?Kde žijí příběhy. Začni objevovat