8. Věc

2.8K 393 53
                                    

,,Okamžitě napiš další kapitolu!"

Pokud píšete hodně a už máte nějaký ten "úspěch" nebo jednoduše, pokud jsou u vašeho díla na Wattpadu dobré a hojné ohlasy, tak jste se s tímto setkali. Všimla jsem si, že u hodně příběhů jsou komentáře omezené na : ,,Kdy bude další?" ,,Honem, piš další!" apod. Ano, určitě je pěkné, že se to lidem líbí, ale podle mě by se do komentářů mělo občas psát i něco jiného,třeba co se vám líbí a naopak. Neříkám, že toho je hodně a u každého příběhu, ale u některých se to objevuje.

Nemám nic proti tomu, když to do komentářů někdo napíše. Ale když už je ten "tlak" na autora větší, nemusí to být zrovna příjemné. Vím, že mě by to určitě motivovalo, ale přiznejme si, kdyby se pod vaším příběhem neobjevovaly jiné komentáře, nebyli byste nadšení ne?

Je tu nová část! :)
Doufám, že jde pochopit, jak jsem to myslela a moc jsem se do toho nezamotala :D. Kdyby něco nebylo jasné, určitě to nějak vysvětlím (doufám) 😀. Jinak jestli chcete, podívejte se na mojí novou "shortstory" The Walking Trouble, jsou to takové krátké zápisky mých trapasů... Dost reklam a kecání 😀.

Hope u like it! 💜❤

Co Mě Na Wattpadu Štve?Kde žijí příběhy. Začni objevovat