4. Věc

4.3K 524 199
                                    

'Házení všech do jednoho pytle'

Přiznejme si, děláme to všichni. Kolikrát se odsuzují lidi za cokoliv. Tady na Wattpadu se lidé odsuzují hlavně podle věku. Hodně lidí zastává názor, že na Wattpadu by měli psát lidi 15+. Ale ne každá 13ti letá holka píše fanfikce o YouTuberech nebo 1D. Ne každý, kdo má míň než 15 má příšernou gramatiku. Ano, je tu drtivá většina, která píše jenom FF a má hroznou gramatiku. A ta úplně zastíní těch pár výjimek, lidí (dětí) co píšou opravdu dobře.

Na druhou stranu taky nemusí být bůh psaní každý, komu už bylo 15. Ano, hodně těchto lidí už má větší zaběhlost v pravopisu, ale to neznamená, že automaticky napíší dobrý příběh.

Téma házení do jednoho pytle by se dalo rozebírat dost dlouho, ale nemůžu napsat kapitolu, která by měla 1000000 slov. Takže bych to chtěla ukončit slovy : ,, Nesuďte knihu podle obalu/stáří! "

Tak a je tu nová kapitola. Ze začátku jsem vůbec nevěděla co psát a pak jsem narazila na to, že hodně lidí odsuzuje ostatní podle věku. Já přesně kvůli tomuhle nemám na Wattpadu daný svůj věk. Kolik by jste mi tak typli(pro zajímavost)? 😀

Hope u like it! ✌❤

Co Mě Na Wattpadu Štve?Kde žijí příběhy. Začni objevovat