7. Věc

3.2K 438 80
                                    

,, Smajlíci v textu😤"

Nevím, jestli to je věc, která štve jenom mě, ale šíleně mi vadí smajlíci v textu. Nemyslím tím takové ty "kecy" autora na závěr, ale přímo v příběhu. Pak to vypadá asi nějak takhle: ,,Strašně jsem se do něj zamilovala😍, ale on měl rád jinou💔. Viděla jsem, jak si s ní dal pusu😢💏. Byla jsem naštvaná😤 a tak jsem se s ním pohádala😢. Je mi to hrozně líto😟😞😖😭." To mi fakt nepřijde v pohodě. Chápu, že je hodně lidí zvyklí to psát třeba z Facebooku, ale tohle nejsou zprávy. Berte svůj příběh jako opravdovou knížku(třeba) a copak někdo viděl někdy v knížce smajlíky?

Dali by se přežít ještě u "texting" povídce, ale v normální? U "textingu" si myslím, že je to docela v pohodě. Přece to mají být zprávy mezi nějakými lidmi a smajlíci tomu dodají živost. Ale napsat smajlík do textu je opravdu nesmysl.

Ahoj!
Jsem zpátky 😀 po "kratší" pauze začnu opět aktivně psát (aktivně... No... Znáte to). A je tu nová věc, která mě neskutečně vytáčí. Doufám, že v tom nejsem sama✌. Jinak chci se" nenápadně" pochlubit, a to tím, že jsem sebrala odvahu a obarvila si vlasy na fialovo💜 Jinak užívejte život!

Hope u like it! ❤💜

Co Mě Na Wattpadu Štve?Kde žijí příběhy. Začni objevovat