10. Věc

2.2K 291 34
                                    

Proč se mi zdá, že poslední dobou někteří vám začnou nadávat za váš názor? U takových názorovek jako je tahle začali lidi dost autory odsuzovat za to, že napíší svůj názor. Prostě se mi zdá, že na Wattpadu se začali autoři hodně odsuzovat. Ať už je to podle počtu přečtení, věk a nebo téma na které píšete. Jelikož autory většinou hatují "opravdu inteligentní osoby" neobejde se to bez urážek. Tímto nemyslím sebe, ale některé mé "Wattpaďáky". Udivuje mě, že jim ti lidé napíší ani do soukromých zpráv, ale rovnou na profil.

Někdy mi přijde, že Wattpad jde opravdu až do s××××k (pardon za ten výraz, ale to se jinak napsat nedá). Zajímalo by mě, jestli jsem jediná, kdo si myslí, že kde Wattpad dost dolů? Protože to v některých případech musíte vidět, i kdyby jste nechtěli.

Jinak omlouvám se, že jsem dlouho nepsala😁 Ale chytlo mě psaní jednoho nevydaného příběhu a nešlo mi psát nic jiného, znáte to ne? 😆 Navíc mě překvapuje, že tolik lidí souhlasí s mými názory! 😱 Jste úplně neskuteční💞. Jinak počítám s tím, že tohle je poslední věc, která mě štve v téhle knížce. Ovšem pokud by byl zájem (kdyžtak napište do komentářů), připsala bych několik věcí, které naopak na Wattpadu miluju💞 Tak napište, jestli byste o něco takového stáli!

Hope u like it! 💞👌😮

Co Mě Na Wattpadu Štve?Kde žijí příběhy. Začni objevovat