13

1.1K 32 7
                                    

När vi slutade kollar jag upp och ser att nästan alla som stod i lokalen( vid receptionen, där man köper godis osv...) stirrade på oss med öppna ögon. Genast gick vi och ställde oss i kön så vi kunde köpa våra biljetter. Det var lite pinsamt men efter ett litet tag så var allt som vanligt igen.

När det är våran tur att köpa biljetter fick jag och Jossan reda på vilken film vi skulle se. Vi skulle se på Ghostbusters ( den nya).

'' Hoppas det är okej att vi ser den här '' sa Martinus.

'' Ja gud, jag har velat se denna filmen ända sen trailern kom ut på YouTube'' svarade jag glatt.

'' Åh, vad bra, jag och Martinus var lite osäkra på om vi skulle ta denna filmen eller inte'' pustade Marcus ut.

'' Jo, jag glömde att säga att vi ska se den i 3D'' sa Martinus exalterat.

Efter vi hade fixat allt satt vi äntligen inne i bio salongen. Marcus var så himla söt med 3D glasögon på, fast han är ju alltid söt. Ett tag efter filmen hade börjat känner jag en varm hand greppa tag i min hand. Jag kollar dit och ser att det bara var Marcus. Jag lutar försiktigt mitt huvud mot Marcus axel. Att vara nära Marcus gjorde mig lugn och det fick även mig till att glömma alla självmordstankar, all min depression och framförallt min panikångest.

När filmen är slut går vi ut ur bio salongen. Jag och Jossan går lite före M&M. Plötsligt känner jag två armar som kramar om mig bakifrån. Jag vänder mig hastigt om och möts av ett stort leende från Marcus. Han kysser mig.

'' Åååå, vad gulligt'' sa Martinus på skoj skull.

''Jag vet!!'' utbrast Jossan.

Vi alla gick ut och ställde oss utanför för att vänta på Kjell -Erik. Plötsligt hör vi ett skrik...


Hej, ännu en påminnelse att denna berättelse är inte sann utom den är påhittad. Detta var alltså 13:e delen av '' NYA ÖGONBLICK ''. Nästa del kommer ut imorgon 💕

HAAADDEEE😂😂


Nya ögonblick | M&MTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon