Meddelande igen -_-

459 8 6
                                    

Hej! Jag har en dålig nyhet och en bra nyhet. Den dåliga är att jag kommer avsluta alla mina berättelser på wattpad. Jag är inte samma person som när jag startade dom, och jag har vuxit ifrån det. Dessutom har jag inte tid för det längre. Vill du veta mer om anledningarna till det så kan ni komma på "Varför stirrar han på mig?" och det näst sista meddelandet som finns där.

Jag vill glömma berättelserna jag har skrivit här för jag skäms över dom. Men jag vill inte glömma ER. Jag kommer logga ut ur wattpad för första gången, vilket är väldigt symboliskt för det har jag aldrig gjort innan. Jag kommer inte vara tillgänglig här mer, men som sagt så vill jag inte förlora kontakten med er.

Därför vill jag berätta för er vad jag heter på twitter, så ni kan DM:a mig med problemen ni har och grejer. Jag är på väg att komma ut som ftm till alla i mitt liv nu, jag har sagt det till mina närmsta vänner men om några månader så kommer ALLA veta.

Mitt namn är Leo. Jag har precis börjat ett konto på twitter och där heter jag @leounqiao och jag skriver på engelska men känn dig fri att följa mig, för jag vill inte förlora kontakten med dig. Skriv till mig om era problem där. Jag kommer svara. En dag planerar jag även på att göra youtube-videos, så se fram emot att se mitt ansikte. Dock så kommer det dröja ett bra tag.

Gå och följ mig där, snälla skriv med mig där för jag gillar att hjälpa er med era problem. Men snälla glöm berättelserna jag skrivit här..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

On The Run (boyxboy)Where stories live. Discover now