Κεφάλαιο 54

5.3K 410 26
                                    

Βγήκε από το αυτοκίνητο της και έκλεισε τα κλειδιά στη παλάμη της. Με γρήγορα βήματα έτρεξε προς το μπαρ του Δημήτρη και άνοιξε την πόρτα με δύναμη. Όλα ήταν ως συνήθως αλλά δεν υπήρχε ψυχή. Άλλοτε ο Αλέξανδρος στεκόταν στην μπάρα αλλά τώρα και εκείνος είχε εξαφανιστεί. Έκανε μερικά βήματα ακόμα και κοίταξε γύρω της. Πρόσεξε ότι η πόρτα για το γραφείο του Δημήτρη ήταν για πρώτη φορά ανοιχτή και δεν δίστασε να πλησιάσει. Άκουσε γέλια και κατέβηκε τα σκαλιά σαν υπνωτισμενη. Στάθηκε στο τελευταίο και επεξεργαστηκε όσα έβλεπε. Ο Στέφανος καθόταν στην καρέκλα του Δημήτρη και η Ελμα πάνω στα πόδια του. Τα χέρια της τον αγκαλιαζαν και τα χείλη της ήταν κολλημένα με τα δικά του.

 Τα χέρια της τον αγκαλιαζαν και τα χείλη της ήταν κολλημένα με τα δικά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ξεροκαταπιε και προσπάθησε να τρέξει μακριά από αυτή την εικόνα. Ωστόσο τα πόδια της είχαν κολλήσει στο έδαφος όπως και η φωνή στο λαιμό της. Ο Στέφανος γύρισε και την κοίταξε με το άδειο βλέμμα του. Της χαμογέλασε αλλά το χαμόγελο του δεν έφτανε στα μάτια του, συνέχισε να φιλάει την γυναίκα στην αγκαλιά του με περισσότερη επιμονή γνωρίζοντας ότι τους κοιτούσε. Τα μάτια της άρχισαν να υγραινουν και οι λυγμοι έκαναν την εμφάνισή τους. Ήταν λες και της έριχνε χιλιάδες μαχαιριές. Έμεινε για ώρα στη θέση της μέχρι που αυτός την πλησίασε. Την κοιτούσε υποτιμητικα και συνάμα ειρωνικά. Δεν ήταν αυτός που ερωτεύτηκε. Ήταν διαφορετικός. Ο τρόμος της κορυφώθηκε όταν τον είδε να οπλιζει ένα όπλο. Το κρατούσε στα χέρια του λες και ήταν ότι πιο ανεκτίμητο του είχε απομείνει. Ύστερα την σημάδεψε.

Πετάχτηκε πριν ακούσει τον κρότο. Ήταν λουσμένη στον ιδρώτα και η καρδιά της χτυπούσε ακανονιστα. Την είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ παρακολουθοντας μια αστυνομική σειρά. Όλο αυτό έμοιαζε τόσο αληθινό. Έκλεισε τα μάτια προσπαθώντας να ηρεμήσει, υπενθυμιζε στον εαυτό της ότι ήταν απλά ένα όνειρο αλλά αυτο δεν την έκανε να αισθάνεται καλύτερα. Έκλεισε την τηλεόραση και πήγε να κάνει ένα ντουζ.

Ο δολοφόνος ή ο έρωτας σουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα