We are good girls and we lie, kap. 2

766 19 0
                                    

JENNA'S POV:

Åh, Justin var så söt! Fast varför kollade han så konstigt på mig. Jag var en troende kristen som följde Guds och Jesus villkor. Jag var rädd om min kropp och gjorde inte vad som helst med den. Jag var fortfarande oskuld, och stannade helst det.

- Och vad heter du? Frågade Justin Stefani lite otrevligt.

- Stefani? Sa hon blygt och kollade ner mot golvet.

- Okej, det finns så mycket alkohol du bara kan tänka dig i det vänstra hörnet, du kan dra dit. Sa han lite otrevligt, det var som om han skickade bort henne så vi skulle vara ensamma.

- Okej? Sa hon bekymrat och gick långsamt förbi dansgolvet. 

- Så Jenna? Hur har du haft det hittills? Frågade han och kollade upp och ner på mig.

- Jag har inte varit så långt tid här, varför? Frågade jag och kollade konstigt på honom.

- Kom! Sa han och tog tag i min hand. Jag var väldigt nervös och visste själv inte vad jag skulle göra, så det enda jag gjorde var at följa efter honom. Han tog in mig till ett mörkt rum. Det fanns bara en hörnsoffa och ett liten TV.

- Vill du ha kul? Frågade han smickrande och tryckte in mig mot väggen.

- Jag tår nog över det… sa jag nervöst och kände mig hopklämd mellan honom och väggen.

- Varför inte? Viskade han och började suga på min nacka. Jag blundade bara hårt och blev stel.

- Ha? Varför svarar du inte? Jag vet att du gillar det… sa han drog ner sina händer till min rumpa.

- Låt mig vara… viskade jag tyst och kände en obehaglig känsla i magen.

- och om jag inte? Frågade han och tittade rakt in i mina ögon.

- Polisanmäler jag dig. Sa jag bestämt och kollade ilsket in i hans ögon. Han skrattade retande och sedan kollade in i mina ögon.

- Det vågar du inte, och om du skulle så skulle dina föräldrar veta vart du var… sa han och log snett. Han hade rätt, jag sa att jag var på någon jävla födelsedag och när de ser mig här kommer de döda mig. Han lyfte upp mig och bar mig till soffan. Det var väldigt obehagligt för jag visste vad han ville och jag visste hur allt skulle sluta. Han började kyssa mig medan hans högra hand smekte mitt lår. När våra läppar möttes fick jag en flashback i huvudet, Min första kyss med Jack. Han var min ex. Vi gjorde slut pga. Att han var tvungen att flytta från California. Men han har redan startat ett nytt liv med en ny tjej.

Justin började helt plötsligt massera min privata del. Jag stönade okontrollerat och stängde ögonen.

- Jag ser att du gillar det… viskade han och fortsatte.

- Snälla sluta… bad jag och kände hur tårarna samlades i mina ögon. 

- I dina drömmar, tro mig, jag ser att du njuter av det, det har många tjejer erkänt.. sa han och höjde ett ögonbryn innan han fortsatte kyssa på min nacke och sen upp till mina öronsnibbar.

- Det kommer bli en lång kväll för dig… mumlade Justin och drog igenom hans händer i mitt hår. Nej, inte ikväll, jag är inte redo!

ALISHA'S POV:

Festen var redan på toppnivå och alla dansade runt. Jag visste direkt att Justin redan har hittat en ny brud han kan utnyttja ikväll. Enligt mig så förstör han sig genom att glömma bort sin ex. Hon hade förstört honom efter de hade gjort slut. Av att ligga med andra tjejer får honom glömma bort henne. Enligt mig inte… han påminns bara hur glad han var med henne och hur de andra tjejerna gör honom… hur fan ska jag veta vad de gör honom?! Nu ska jag festa och inte tänka på något en att ha kul. Killen med pulvret kommer snart och snart kommer vi alla känna oss höga.

We are good girls and we lieWhere stories live. Discover now