21.

2.9K 113 11
                                    

"Mama er is echt niks aan de hand, ik had net alleen wat ruzie gekregen met Yousra en dat was het " loog ik snel, want owee als me moeder erachter komt dat ik een vriend heb pfff dan ben ik nog lang niet jarig.  "Maar waarom hebben jullie ruzie? " Vroeg ze ongerust. " Uh jaa je weet mama meiden dingen '' mijn moeder keek me aan en schudde met haar hoofd, " ik ga slapen a benti ik ben moe " zei me moeder en ze gaf me een kus op me wang. Ik zelf had geen slaap, en ik kon ook niet slapen vanwege Yassine. Ik ging maar naar de Marokkaanse tv kijken, er was een film op tv dus ik bleef die kijken totdat ik vanzelf in slaap viel, Om 4:15 schrik ik wakker, ik stond op en keek om me heen, wauw ik had nog me normale buiten kleren aan, en ik sliep nog in de woonkamer. Snel stond ik op en zette de tv uit, ik liep heel rustig naar boven want iedereen sliep natuurlijk nog. Aangekomen in me kamer deed ik snel me pyjama aan, en ging op me bed liggen. Ik viel meteen in een blok in slaap. Volgende dag ging was een normale dag, ik deed me normale ding, ik stond op hielp me moeder en ik ging chillen met Hanane of Mourad. Zo ging het bijna elke dag, ik woude me pijn verzachten door afleiding te zoeken, ik was in de vakantie ook 3 keer naar me zus gegaan. En zo gingen de dagen voorbij, Het was zondag, we moesten jammer genoeg morgen weer naar school en daar had ik nou net geen zin in. Ik wist niet wat ik moest verwachten want school laat me echt aan Yassine denken. Ik besloot maar om vandaag vroeg te gaan slapen, anders werd ik echt niet vroeg wakker. Ik pakte me tel en zette me wekker aan om 7:15. En appte Mourad snel zodat ik met hem kon afspreken om morgen samen naar school te gaan, nadat ik dat had gedaan viel ik in slaap met natuurlijk Yassine in me gedachten.

volgende dag

Tringggg, tringgg tringggg," aaaaaagh verrotte wekker" ik zette me wekker uit en liep half slapend naar de douche, ik poetste me tanden, En pakte snel wat uit me kast. Ik pakte een zwarte legging met een donker blauwe blousje die net boven me knieen was, ik trok nog me zwarte uggs en deed me donkerblauwe hoofddoek op, ik trok me bontjas aan en liep naar beneden, ik maakte snel een ontbijtje vooor me eigen en at het op, ik zag dat ik werd geappt door mourad;
M: gooodmorningg ik zie je bij bushalte we gaan met auto!
S: safi ik ben onderweg.
En snel liep ik zijn richting op, aangekomen bij hem groette ik hem met een omhelzing en ik stapte de auto in, we hadden een lachkick in de auto en dat al op een vroege morgen. We zaten over koetjes en kalfjes te praten totdat we waren aangekomen op school, we liepen samen de gebouw binnen totdat ik de nicht van Yassine tegen kwam Hayat ze keek me vies aan en liep door, ik keek naar mourad en hij naar mij " hmm okee wat heb ik nu weer gedaan?" Zei ik. " Laat haar ze kan het niet hebben dat je met haar neef hebt" zei mourad. Samen liepen we naar de leslokaal, daar kwam ik youssra tegen ik begon te praten tegen haar maar ze deed heel kortaf;
Soumia; hooooi schatt.
Youssra; hoi -_-'
Soumia; alleees goed zinaa? Youssra; ja met jou -__-'
Soumia; jaa goed en leuke vakantie gehad?
Youssra; ja.
Okee waarom doet ze zo kortaf? Kifes heb toch niks gedaan bij haar?? En hayat ook al waarom kijkt ze zo vies, heeft het denk je met Yassine te maken? Ik had vele vragen in me hoofd, en niemand die ze kon beantwoorden behalve de damess zelf!
De hele dag was raar yousra negeerde me op een gegeven moment, ja ik zelf wou er ook geen aandacht besteden ik vond haar op die moment echt een " BITCH " . Hayat kwam ik nog tegen in de pauze dus ik besloot om op haar af te gaan het ging als volgt;
Soumia; HAYAT, waarom doe je zoo raar?
Hayat; deed ik raar echt waar?
Soumia; uhmmm zelfs een blinde kon dat zien dussss...
Hayat; duss watt??
Soumia; hayat wat is jou probleem ik snap jou niet
Hayat; ik heb geen problemen hoor jij wel?
Soumia; luister ik weet niet wat er aan de hand is met jou, maar beter voor je ga je normaal doenn.
schreeuwde ik tegen haar.
Hayat; ach dacht ik al mongolen mensen horen bij mongolen mensen, daarom horen jij en Yassine perfect bij elkaar.
Soumia: nu moet je echt oppassen met je wooorden, want dit keer ga je ze niet horen maar voelen kutwijf.
Hayat: ha ha ha ha!! Wat wou je doennnn Soumia mij z3ma slaan bahbah sirr kowedd, en ohjaa iedereen hoopt dat Yassine daar dood gaat zelfs zijn ouders. Wij hebben schijt aan hem, dus fuck hem.
Soumia; wajouuh jullie hebbben geen hart tfoe 3la bnedem. Weetje jij succes met je leven maar als je zo door gaat heb je geen leven meer.
Hayat; bitch.
En zo liep ik van haaar weg want ik wist als ik daar bleef er gewonden gaan vallen, en dat wouden we natuuurlijk niet, snel liep ik nog naar Mourad die aan het roken was buiten, daar aangekomen zag ik hem met Omar staan praten, wat ik dus  niet verwacht had. Ik liep op die twee af en groette Omar. Ik wilde eigelijk aan Mourad vertellen wat er net was gebeurd, maar dat kon ik beter niet vertellen waar Omar bij stond anders ging ik me eigen meteen verraden. Ik had hele tijd de woorden van hayat in me hoofd " iedreen heeft schijt aan hem " " we hopen dat die daar dood gaat" ik was zo boos op hun, hoe konden mensen zo harteloos zijn o godddd!! Ik walg van zulke mensen, ik vond het echt zielig voor hem ik wilde hem nu zo graag bezoeken maar jammer genoeg moest ik 1 week wachten, want de bezoek uur is alleen op zaterdag. " Soumia leef je nog wela?" Zei mourad tegen me terwijl hij zijn hand voor me gezicht had. "Ooh ja was ff in dromenland" zei ik terug, " yek in dromenland," zei hij lachend. En samen liepen we naar binnen. Ik had de hele dag die rotkop nog steeds niet gezien van Hayat, dat was ook wel beter want zij was de laatste persooon die ik wou zien. De dag verliep snel want voor ik het wist waren we uit. Ik liep samen met Mourad naar zijn auto, maar onderweg zat die mij nog te "plagen" hij tilde me telkens op. Of hij duwde me ergens tegen aan, we leken net kleine kindjes van 5 jaar. Maar geloof mij zelfs die hebben verstand. Wanneer we bijna bij de auto waren, trok mourad me naar zicht toe, ik voelde hoe ons borsten op en neer gingen. Ik voelde zijn adem in me nek, ik rook zijn heerlijke geur op. Ik wist niet wat ik aan het doen was, maar wat ik ook deed het moest stoppen, het was oneerlijk tegenover Yassine, dit mocht niet nog een keer gebeuren! En voordat ik hem weg wou duwen, zette hij zijn zachte lippen op de mijne.

Hij liet me gebroken achter.. (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu