24.OYUN YENİ BAŞLIYOR..

288 16 10
                                    


Evet sadece iki gün arayla yeni bir bölüm canım okuyucularım. Umarım beğenirsiniz ve işte çok beklenilen Demirhan Uraz dan.......

DEMİRHAN

İşimi gerçekten seviyordum.Yoksa bir şeye bu kadar uzun bağlı kalmam imkansızdı .Her zaman her şeyden çok çabuk sıkılan biriydim.Araba yapmak benim için mükemmeldi.Özel arabalar ,gösteriş ,tutku ,hız, renk benim arabalarımın en büyük özellikleriydi.

Belirli sayılarda belirli kişilere özel arabalar yapardım .Sonuçta bu işte hatırı sayılı bir ismim ve markam vardı.Geçen günkü saidenin söylediği söz aklıma gelince gülümsedim.Ne demişti Demirhanın kulesi ? Aslında haklıydı.Burası benim kulemdi kontrol tamamen bendeydi.

Normal hayatımda da kontrolü seven biriydim.Bu yüzden  istediğim kızla sözlenmemişmiydim.İrem uysal ve narin bir kızdı.Ne istesem asla soru sormaz bana güvenir ve kararları bana bırakırdı.Ama saide hiçbir zaman uysal olmadı.Dik başlılığı cesareti ve lanet seksiliği yüzünden gözümde farklı yerlerdeydi.Yatak odam gibi........

İrem hayallerimin kadınıydı .Kesinlikle ondan fazlasını isteyemezdim .Saide ise sex hayatımda olmasını istediğim bir detaydı. Ama ben bir pire için yorgan yakmazdım .

Dün gece tam bir aptallıktı .Sözleriyle tahrik edip sonrada yüzüme kapatmıştı.Aslında fazla suçu yoktu .Bir hafta boyunca onu telefonda bekletmek mükemmeldi .Tabi aramayı yapma zamanlamam da söylediği sözler hala kulağımdaydı.

'Havluya sarılı ıslak bir şekilde yataktayım hasta olmak istemiyorum.'

Ve o sesindeki ton beni delirtmeye yetecek kadar mükemmeldi.Düşüncelerime dalmışken kapım açıldı.Berk rahat tavırlarıyla karşıma oturdu.

"Selam dostum"

"Karakuyularla yapacağımız anlaşma hazır değilmi?"

"Evet evet merak etme o iş bende kesinlikle imzalayacaklar iyi para sunduk"

"Tamam iyi o halde ne işin var burada ? "

"Bugün ayrı bir sinirli misin ne ?"

Tabiî kide sinirliydim .İlk defa yenilmiştim.Ve onun bu kadar gözünü karartması etkileyiciydi.

"Yooo"

"İyi gidip bir şeyler yiyelim"

Saideyle buluşmam gerekti .Saat bire gelmek üzereydi.Allah bilir bana ne yapacaktı.

"İşim var sonra yeriz tamam mı?"

"Tamam beraber çıkalım"

Sesindeki kasvet boğuyordu.

"Bir derdin mi var?"

Berk derin nefes aldı

"Tuğçeden ayrılacağım"

Aslında beklediğim bir olaydı .Hele merveye olan bakışlarını görünce

"Annen bırakır mı?"

Berkin annesi tuğçeyi öz kızından ayırmıyordu.

"Sorunda zaten annem ve tuğçe tamam dört yıl çıktık ama daha fazla kıskançlıklarına katlanamayacağım .Zaten sürekli annem arkasında olduğu için beni tehdit edip duruyor."

"Sen bilirsin kardeşim benim işim olmaz öyle kulvarlarda"

Kahkaha attı.

"Ee sendeki durum ne en son bıraktığımda elin saidenin bacağındaydı .Ama işe bak ki akşam yemeğe iremin yanına gidiceksin"

KÜFÜRLÜ AŞKWhere stories live. Discover now