7.KUTLAMA-2

317 18 7
                                    



Herkesin tebrik mesajlarına cevap vermeye çalışıyordum .Aynı zaman da akşam ki parti de giyeceğim elbiseyle uğraşıyordum .İnternetten sipariş ettiğim kırmızı belden tülleri olan mini kabarık elbise umarım istediğim gibi gelir .Yoksa akşam ki partime winxli pijamalarımla çıkmak zorundayım .

Evet winxli ne yani hangi kız küçükken peri olmayı hayal etmez ki ?bloom ,stella ,flora gibi gibi her zaman sabah kalktığımda sitella olarak uyanmak istemişimdir. 5 yaşıma kadar doğum günlerimde de bunu diledim ama sonra bıraktım .Zaten peri kızı gibi bir şeyim stella olmaya ne gerek var ki? Mervenin beni cimciklemesiyle ona baktım

"Ne var ya niye cimcikliyon Allah aşkına"

"Kızım ders dinlemiyorsun bari telefonu hocanın gözüne sokma bari hem sen sabahtan beri kimle mesajlaşıyorsun söyle bakayım"

"Sevgilimle ,iyi doğmuşum falan filan işte"

Merve bana gözlerini iyice açarak baktı

"Oha lan ne zaman sevgili yaptın ?Kim ben biliyormuyum? Yani şey çocuğu tanıyormuyum yoksa üniversitelimi benden çekinmene gerek yok .Adam evli olmadığı sürece ben seni desteklerim kanka"

O kadar hızlı konuşmuştu ki şaşırma sırası bendeydi

"lan mal ne ünüverstesi ne evli adamı dalga geçtim senle hemen inandın mal"

Bana gözlerini kısarak

"Mal sensin bir ,bana her şeyi anlatabilirsin seni asla yargılamam buda iki hem sevgilin yoksa kimle konuşuyon dersten beri"

Bende onu gibi gözlerimi kısarak ona baktım

"Beni yargılamayacağını biliyorum bu bir, mal olan sensin bu iki ,annemle konuşuyorum buda üç" 

Dedim ve önüme döndüm .Kıza bak sevgilide girdi .Evli adamdan çıktı. Merveyi severim ama düşünmeden konuşur hep o yüzden kaybeder ama ben düşünür konuşurum bu yüzden hep kazanırım.

"Annenle ne konuşuyorsun ki sen?"

"Kanka ne konuşabilirim kafe yeri tamam mı? Elbisem geldimi? Falan filan işte neyse ne sen ne giyiceksin akşam"

"Siyah diz üstü dar ve seksi bir elbise kanka tamda Zeusa yakışacağı gibi lan sen nasıl babanı ikna ettin zeusu kapatmaya"

Ona bakarak gülümsedim

"Oda benim sırrım hem yapana kadar canım çıktı .Orası barmışta orda kutlayamazmışımda falan filan ama ben hallettim biraz bana pahalıya patladı .Ama olsun değdi .Sonuçta boru değil bu Zeusu kapattırdım kanka"

Biz daha konuşacakken hoca Merveyle isimlerimizi söyledi

"Kızlar sizin konuşucaklarınız vardır .Biz sizi tutmayalım bir zahmet dışarı çıkın"

Ah bu matematikçiden nefret ediyorum .Zaten kimse dersi dinlemiyor ki ama gıcıklığı bana bunun hocaya bakmadan çantamı alıp sınıftan çıktım .Ben böyleydim kimse bana kızamaz ,sesini yükseltemez, vuramaz tiribinde kızlardandım .Sevmediğim bir ortam olunca ne olucak diye çekinmezdim .Dersten çıkarken Mervenin gelmiyeceğini biliyordum .Şimdiye on kere matematikçiden özür dilemiştir .O hocalardan çok korkar .Benim gibi kafasına eseni yapmaz .Koridordan çıkıp lavaboya gittim içeride Tuğçe de vardı .Onunla konuşmayalı uzun zaman olmuştu. Maskarasını düzenliyordu .Benim girdiğimi görünce bana gülümsedi

"Selam doğum günü kızı"

"Selam bakımlı kız"

Bana kahkaha attı

KÜFÜRLÜ AŞKWhere stories live. Discover now