1.LANET OKUL

1.3K 37 12
                                    

İnsanlar her zaman farklıdır.Davranışlar her zaman değişkendir.Tavanıma son kez bakıp iç çektim.

"Saide hadi ama okula geç kalacaksın bir günde erken kalksan dişimi kıracağım!"

Annem her zamanki söylenmeleri olduğu için pekte kafama takmadım.

"Bir gün erken kalkarsam bu sözünü hatırlatırım ama demedi deme."

Annem hep böyledir .İddia var ama altı boş yani tamam ben erken asla kalkmam ama ya kalkacak olursam ne olacak cidden dişini mi kıracak?

Gözlerimi devirerek yataktan kalktım .Aslında tüm gün bunu sık yapardım .Okulum için formalarımı giyip aşağı kata indim .
Evimiz dubleks 2 katlı fazla büyük değil ama çok şirin. Yukarı katta iki oda var biri benim diğeri ise kız kardeşimin biz iki kızız yani hiç erkek kardeşim yok .İyi ki de yok bide onu çekemezdim.Tamam kardeş gerçekten tatlı bir şey ama arada 16 yaş olunca o kadarda güzel olmuyor .

Ben 18 yaşımdayım kardeşimse 2 yaşında aslında annem tek çocuğu olsun istemiş ama kardeşime hamile olduğunu duyunca hayırda demedi. Betül candır o kadar tatlı ki tıpkı benim gibi

 Betül candır o kadar tatlı ki tıpkı benim gibi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1.73 boyum var ela gözlerim ve belime kadar inen açık kestane rengi saçlarım var .Kısaca her erkek olmasa da yeteri kadar okulda hayranım var. Bir çok erkekle çıktım.Ama çok kısa sürdü .

Sebebini bende bilmiyorum .Yani kimseyi o derece beğenmedim.Malatyalıyız normalde ama babamın işleri yüzünden iki yıldır İzmir'deyiz güzel şehir insanları da idare eder ve en önemlisi denizi farklı bir şey var sanki bağımlısı olduğum  sigara gibi farklı.

Hızlıca aşağıya indim .Kahvaltıyla aram fazla iyi değildir.İki üç lokma bir şey yedikten sonra ayağa kalktım .
Annemin arkadan söylediklerini tınlamayarak okula yola koyuldum.Devlet okulunda 12.sınıfım ve 2. Döneme girmiş bulunmaktayım.Deneme sınavlarından bunaldım.

Okulun kapısından girerken kulaklıklarımı çıkardım ve sınıfa doğru yöneldim .Gidebilmem için dört kat çıkmama gerek, lanet olsun şu merdivenler beni gebertiyor.Sınıfın kapısının önüne geldiğimde nefesimi düzene sokup kapıyı tıkladım.Hocacımın gel sesiyle içeri girdim en sevdiğim ders edebiyatçımız sevilay hoca vardı.

"Hocam çok özür dilerim bir daha olmayacak söz" 

Deyip yerime Merve nin yanına oturdum .Sevilay hoca

"Tutamayacağın sözler vermemeyi öğrenmelisin saide" 

Diye uyardığında arkadandaha önce hiç duymadığım bir ses

"Ama o sözler en güzeli"(Yazarınız eridi)

Diye atladığında tepki vermeden sırama geçtim.Sırama kafamı koyup uyumaya karar verdim ama yanımdaki canım arkadaşım Mervenin beni uyutmayacağını anladığımda ona dönüp ne var bakışıattım .Gözlerini devirip konuşmaya başladı

KÜFÜRLÜ AŞKWhere stories live. Discover now