17.İKİNCİ TANIŞMA

179 14 6
                                    


MERVE

Bugünlerde Saide'deki değişiklikler hiç hoşuma gitmemeye başladı.Biz onunla çocukluk arkadaşıyız ve onun incinmesi yada hayal kırıklığına uğraması en son isteyeceğim şeydir.Biz küçükken de her zaman sertti kimseye güvenmez sırrını anlatmazdı.Bazen ona bu konuda çok kızardım .Bana hiçbir şeyini anlatmadığı için ama büyüdükçe anladım yapısı buydu .

Şaka olarak 'Ben babama bile güvenmem' der dururdu.Zamanla gerçek hayatta'da böyle olduğunu anladım.Belki hayat onu böyle olmak için zorladı bu konuda hiçbir fikrim yok.

Daldığım ayna karşısında sirkelendim.Kendime baktım biz saideyle dışarı çıktığımızda gözler hep saidede olurdu.Güzel fiziği ve iddalı kıyafetlerle herkesi kendine hayran bırakırdı.Ben iddayı sevmem yada kendimde yakıştıramam .Evet benimde oldukça iyi bir fiziğim var simsiyah saçlarım,ela gözlerim ,1.73 boyum zayıf bir beden çoğu kızın hayalidir.Üzerimdeki askılı buluzumü düzenledim ve altımdaki siyah dar paça pantolanımla yine siyahlar prensesiydim.(MERVENİN GİYSİLERİ MULTİDE)

Annem bana hep böyle derdi ne yapayım siyah en sevdiğim renkti.Dolabımın yarısından çoğu siyahtı.Vakit kaybetmeden okula gitmeye başladım .Yürümeyi seviyordum aslında  diş hekimliğini burslu okumaktayım .Ailemin maddi durumu fazla iyi değil ama olsun ben kendi başıma idare ediyorum zaten saidede beni kırmadan gizli kapaklı ev ihtiyaçlarını karşılıyor.Kızıyorum ama beni dinlemiyor.

Kampüs cidden bugün çok boştu insanlar yaz gelince okulu çok boşluyorlar.Saideyle zülal olmayınca daha bir boş sanki!! Allah bilir Saide hanım nerde  sabah güzelce hazırlanıp işim var diye defoldu gitti.Zülal hanımsa sevgilisine zaman ayırmak istiyormuş .Pislikler beni tek bıraktılar.Alacakları olsun ama!!

"Selem oturabilir miyim?"

Kafamı kaldırıp gelen sese baktım.

"Tabiî ki buyurun"

Yanımdaki banktan kaydım.Bu kız kim acaba ?Çok tatlı giyinmiş .Pembe çocuksu ama bence onda çok masum durmuş.

"Sen Saide'nin arkadaşısın değil mi?"

Bu soruyu genelde hep duyardım . Gülümsedim

"Evet ben Merve sende?"

Gülümsedi gamzeleri vardı

"Saidenin en yakın arkadaşı naz"

Elini uzattı bende hafif bir şekilde sıktım.Ah saide gene ne işler karıştırıyorsun .Bu kız kim ?İçten bir gülümsemeyle

"Memnun oldum naz"

"Saide cidden iyi bir arkadaş değil mi?"

Ondan bahsederken cidden hayranı olduğu biri gibi gözleri ışıldıyordu 'ne demezsin' diye mırıldandım .

"Efendim bir şey mi dedin"

"Yok yok kesinlikle iyi arkadaş diyorum.Ee bu ünüversitedemi okuyorsun.Kaç yaşındasın"

"Evet işletme okuyorum .Ağabeymin izinden gidiyorum .Bittiğinde babamgilin şirketleri var orda çalışmayı düşünüyorum.Sizden bir Yaş küçüğüm. Sen ne okuyorsun"

"Diş hekimliği"

"Yani doktorsun?"

Gülümsedim

"Kısmen evet"

Güldü

"Mükemmel bölüm cidden hep istedim ama puan olarak asla yapamam"

KÜFÜRLÜ AŞKWhere stories live. Discover now