Five Nights at Freddy's 1 Taktikleri- 2. Bölüm

7.4K 12 14
                                    

4.gece: Bu gece işiniz bayağı zor. Bu gece kesin Freddy hareket ediyor. Ne zaman o kalın sesiyle gülerse başka bir odaya geçiyor. Buna dikkat edin. Ve karşınızda bu gecenin agresif reisi: Foxy! Bu gece Foxy'ye cidden çokça bakmanız gerekecek. Yani Cam 1C'ye. Bunun dışında Freddy için artık kamerada herhangi bir yere bakmayacaksınız. Direk hangi odadaysa ona bakacaksınız. İşte Freddy'nin geçtiği odalar: Cam 1A (Zaten orda doğuyor :D), Cam 7, Cam 6, Cam 4A, Cam 4B. İşte bu odalardan geçiyor. He bi de hatırlatmak gerekirse Bonnie'de bu gece agresif. Kısaca sıçtınız demek isterdim ama daha sıçmadınız çünkü Chica agresif değil.
5.gece: WoWoWoW! Bu gece bayağı rahatsız edici, manyak bir gece. İlk önce Foxy'den mi başlasam, yoksa Freddy'den mi? Bu gece PARTY HARD! Müthiş bir gece. Uğraştırıcı. İlk önce kameraya bakınca birden Chica'nın yerinde olmadığını göreceksiniz. Veya bazen Bonnie'de ilk önce hareket edebiliyor. Ama genelde Chica hareket ediyor. Freddy'yi göz önünden ayırmayın. Yavaş yavaşta olsa yaklaşacaktır. Chica bu gece Bonnie'den daha agresif. Foxy desen sık sık kontrol istiyor. Yoksa hemen çıkıyor. Eğer Cam 1C'ye geç bakarsanız çok ufak bir şansla belki kafasını yan çevirmiş bir şekilde perdenin önünde görebilirsiniz.
6.gece: Bu gece yine çok zor bir bonus gece. Bu gecede 4 karakterde bayağı aktif. İlk önce kamerayı açınca Bonnie ve Chica'yı göremeyeceksiniz. Yerlerinden ayrılmış olacaklar. İlk saldırı Bonnie'den gelecek. Sonra Chica gelecek. Onu da atlatınca bir ses duyacaksınız. O da ne!?! Freddy gülüyor. Yine yavaş bir şekilde ilerleyecek. Ama 5. geceden daha hızlı. Foxy ilk saatlerde pek aktif olmasada sonraki saatlerde bayağı aktif olacak. Bonnie ve Chica'ya bu gece özel bir dikkat! İkisi aynı anda bastırabilir. Eğer böyle bir durum olursa hiç kameraya bakmayın. Hep kapı önü ışıklarını kontrol edin. Gidenin ardından direk kapıyı açın. Bu taktiklerle hepsini atlatın.

7.gece,20/20/20/20 taktiği: Bilmeyenler için 20/20/20/20 nedir, onu açıklıyayım. 20/20/20/20, FNaF 1'in 7. gecesinde 4 karakterinde zorluklarını 20'ye yani en zora ayarlamaktır. Eğer bu geceyi de geçerseniz oyunda 3 yıldızlı bir uzman olursunuz. Şimdi şöyle bir durum var ki, ben bu geceyi geçemedim. Bu yüzden bende videolarını izlemeye karar verdim. Ve en mantıklısının Fnaf'ın kralı Markiplier'dan izlemek olduğuna karar verdim. İzledim ve şu an size Markiplier'ın taktiğini söyleyeceğim. Kameradan direk Cam 1C'yi açın. Sırasıyla şunları yapın.
1-Kamerayı aç-kapa.
2-Sol kapıyı kontrol et.(Işıklarını)
3-Sağ kapıyı kontrol et.(Işıklarını)
4-Sağ kapıyı kapat.(Freddy için)
5-Hepsini tekrarla.
Evet tüm Markiplier böyle geçti. İsterseniz aşağıdan izleyebilirsiniz.

Evet, Fnaf 1'in taktikleri bu kadardı. Bir dahaki bölüm Fnaf 2 taktikleri olacak. Sonra görüşürüz.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 15, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Fnaf TaktikleriWhere stories live. Discover now