Bria Popescu

17 0 6
                                    

X : Ce Mrs esti ?

Aa : Sunt Mrs. Horan

X : De cat timp esti directionera ?

Aa : In 4 zile fac un an si jumătate

X : Spune.mi povestea prin care ai devenit directionera .

Aa : Asta a fost destul de funny si de încurcata. Cred ca toata asta a început acum 6 ani,prin 2010 cand am auzit prima data de ei. Vara mea care este cu 5 ani mai mare a venit prima data la mine si mi-a arătat pe YouTube melodia "What Makes You Beautiful" si efectiv,m-am îndrăgostit pe loc. Ascultam ore in sir melodia fara a ma plictisii de ea. Dansam si stăteam si ma holbam la frumusețea lor. Păcat ca totul s-a sfârșit cand mintea mea de copil de 7 ani mi-a spus ca cea mai urâta melodie și-n lume este "Gotta be you". Asa ca am început sa o iau mai moale,pana la urma nu i-am mai ascultat si am trecut la nebunia Justin Bieber.
Si asta ma aduce in viitor,5 ani mai tarziu. Stăteam in camera de hotel,de Revelion,singura,deoarece eram la munte si parintii mei au mers impreuna cu niște prieteni la un club si mna. Si cum stăteam eu si ma plictiseam,mi-am amintit de o melodie pusă de niște colege pe care le numeam disperate pe atunci la ziua unui coleg. Am scris pe YouTube "One Way Or Anouther"(imi amintesc perfect ca fix asa am scris😂😂😂) si am ascultat-o. In momentul acela,toate simțurile mele de directionera,de mult apuse parca s-au trezit din nou in mine,având cand ma întorc 3 zile mai încolo de la munte sa le ascult toate melodiile,indragostindu-ma de ei.

X : Melodia preferata ?

Aa : Nu am o melodie peferata. Sunt toate ASA DE BUNE încât nu pot alege.

X : Idolul tau ?

Aa : Stiu ca o sa sune ciudat pentru ca sunt o Mrs. Horan,dar idolul meu este Liam. Il iubesc ASA DE MULT pentru cat de puternic a putut sa fie in viata asta care a fost asa de cruda cu el....❤️❤️❤

X : Talente ascunse ?

Aa : Toata lumea imi spune ca fac niște compuneri foarte frumoase. Cine știe? Poate o sa imi transform hobby-ul in cariera intr-o zi.

X : Culoarea preferata ?

Aa : Negru

X : Ce mesaj ai pentru directioneri ?

Aa : Draga familie,
As vrea sa va mulțumesc pentru tot ceea ce faceti pentru mine, chiar daca nu ne cunoastem, as vrea sa va mulțumesc pentru ca sunteti mereu acolo cand cineva are nevoie de ajutor, ca nu judecați pe nimeni si ca nu faceti diferențe intre noi. As vrea sa va mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute impreuna, cand stăteam si ne uitam la baieti online, plângeam impreuna de mândrie, bârfesc impreuna alte celebritati, ne formam shippuri si amintiri plăcute.
❤️💛💙VA IUBESC PE TOTI💙💛❤️

Interviu cu DirectioneriWhere stories live. Discover now