Rebecca Florea

18 3 0
                                    

X : Ce Mrs esti ?

Rebecca : Sunt Mrs. Horan

X : De cat timp esti fan ?

Rebecca : Sunt fan de 3 ani, insa ma consider directioner abia de 1 si jumatate (acel moment cand devii obsedata incat nu mai ai scapare,).

X : Spune.mi povestea care te.a facut fan .

Rebecca : Eram pe cale sa plec spre patinoar (da, era iarna) insa parintii inca nu erau gata, si am inceput sa umblu pe youtube. Am vazut acolo, la Recomandare piesa Little Things si poza aceea cu Zayn si mi-a atras atentia. Ok, a fost ciudat, ca nici nu am ascultat-o pe toata si am trecut la Live While We're Young, care era urmatoarea, dar asa am ajuns sa le ascult pesele. Foarte interesant, asa-i? Direct idee de fan-fiction, pff.

X : Melodia preferata ?

Rebecca : Asta e ceva mai complicat. Daca ar fi sa spun melodia mea preferata din acest moment, ti-as scrie peste 2 saptamani sa o schimbi pentru ca imi schimb ideea. Acuma stiu ca orice fan care se da interesant va zice "Imi plac toate, nu pot sa aleg" dar in cazul meu e modul in care imi schimb melodia preferata. Cumva cumva, melodia de suflet cred ca ar fi They don't know about us pentru ca reflecta ideea haterilor legata de obsesia si dragostea mea pentru One Direction, ceva ce numai directionerii inteleg. (Oricum, melodia momentului care imi place e Ready to run ) ;)

X : Idolul tau ?

Rebecca : Clar pe primul loc sunt baietii, insa eu o vad ca un model pentru mine pe Blake Lively (Serena din GG duh). As spune de ce, dar nu ocolesc subiectul. In rest, ii consider pe baieti idolii mei pentru ca, in ciuda faptului ca sunt atat de faimosi, au reusit sa tina capul sus si sa ne arate ca poti sa treci peste orice scandal si oboseala sufleteasca prin care trec ei. Zambetul lor in astfel de momente imi da speranta ca pot trece prin ori ce.

X : Talente ascunse ?

Rebecca : Mama mereu mi-a spus ca talentul meu este dansul, dar eu nu prea cred. Da, am facut 8 ani balet, insa consider ca talentul meu e sa fiu o prietena buna; o prietena care o gasesti greu, fapt demonstrat in toti acesti ani in care am trecut prin prietenii cum au trecut Blair si Serena in 6 sezoane. Nu am talent creativ, decat foarte putin, insa de-ajuns incat sa fiu multumita cu 'darurile' mele.

X : Culoarea preferata ?

Rebecca : Culoarea preferata e verde. (lol, cel mai scurt raspuns)

X : Ce mesaj ai pentru directioneri ?

Rebecca : Niciodata sa nu renuntati la visele voastre, chiar daca acelea sunt 'stupide' cum zic unii, cum ar fi sa-ti cunosti idolii. Astfel de vise ar trebui impartastite cu cineva care crezi ca te-ar cunoaste si care te-ar sprijini. Insa daca cineva rade de ceea ce iti doresti, ar trebui sa stai departe de acel cineva si sa ramai in bula ta plina cu speranata pentru ca visele devin realitatae, asa imi spun mereu. Aa, si P.S., zambeste indiferent de situatie. Aratele tuturor ca poti trece peste orice obstacol din viata. (Nu ma crezi, uitat-te la Gosspi Girl, iar in scurt imp, Blair Woldorf va devenii idolul tau)

Interviu cu DirectioneriWhere stories live. Discover now