Cristina Mohonea

25 2 1
                                    

X : Ce Mrs esti ?

Cris : Horan si Tommo

X : De cat timp esti esti directioneri ?

Cris : Aproape 2 ani.

X : Spune.mi povestea care te.a facut directioner .

Cris : Uuu.. asta e una amuzanta. Eu inainte sa fiu directioner am fost hater si uram ca ii vedeam mereu si nu stiu pur si simplu nu ii suportam. Apoi m-am mutat la alta scoala. Acolo am incercat sa imi fac prieteni si m-am cuboscut cu doua fete Andreea si Ana. Amandoua erau directionere. Ana era mai mult un directionator dar ideea e ca ele doua m-au bagat in lumea asta. In fiecare dimineata inainte de scoala vorbeam cu andreea la telefon. Pentru ca ea statea aproape de mine si mereu mergeam impreuna la scoala am devenit nedespartite. In fiecare dimineață vorbeam cu andreea si mereu ma punea sa ascult cate 4-5 melodii dintre care 4-5 de la one direction. Eram ciudat surprinsa ca melodiile lor erau chiar frumoase si total opusul a ce credeam eu. Inca imi amintesc ca inainte cand inca ii învățăm ii incurcam pe Liam cu Louis credeam ca Harry e irlandez lui Zayn ii spuneam fata de papusa pentru ca era si inca este perfect si mereu spuneam rock you si kiss me in loc de kiss you si rock me. Apoi am inceput sa ascult singura . Am intrat in Official 1D România si cautam facts despre ei si uite asa am devenit eu o obseata nebuna îndrăgostită de cinci idioti care defapt sunt patru.

X : Melodia preferata ?

Cris : Sincer nu am una... nu stiu cum poti avea una. Toate melodiile lor sunt frumoase in egala masura insa ador Drag Me Down.

X : Idolul tau ?

Cris : Pai... cred ca idolii mei sunt baietii noștri 5Sos, Sel Demi Miley Jason derulo maroon 5 si fall out boys. Stiu. Is ciudata am mai multi de atat

X : Talente ascunse ?

Cris : Pai. Ma pricep la desen si pictura la scris cred ca sunr destul de buna si cred ca se pun si editatul pozelor si al videoclipurilor si facutul de trailere :)) Si imi fac foarte usor prieteni, eu il consider un talent :))))))

X : Culoarea preferata ?

Cris : Verde irlandez. Nu degeaba sunt Mrs. Horan

X : Ce mesaj ai pentru directioneri ?

Cris : Pai. Stiu ca o sa fie greu acum cu pauza bairtilor dar noi trebuie sa ramanem unite orice sar intampla. Plus ar trebui sa nu mai fie certuri banale intre noi. We have to stick each other. Va iubesc si as vrea sa va pot intalnii pe toate.

Interviu cu DirectioneriWhere stories live. Discover now