Madalina Munteanu

305 31 0
                                    

X : Ce Mrs esti ?

Mada : Mrs. Styles. Îi iubesc enorm de mult pe toți, doar că băiatul cu ochi verzi și gropițe în obraji are ceva special. Mă termină cu fiecare lacrimă, dar mă reîntregeşte cu fiecare zâmbet.

X : De cat timp esti fan ?

Mada : Din 8 martie 2011. Și voi fi pe vecie.

X : Spune.mi povestea care te.a facut fan

Mada : Eram la ziua unei prietene. Era seară, iar noi stăteam pe pat, discutând despre tot felul de lucruri. Până când acea fată a spus că trebuie să îmi arate ceva. În spatele ecranului am văzut un băiat cârlionțat, care se prezenta. Eram uimită de frumusețea lui. La 11 ani nu știi ce este iubirea adevărată, dar ceea ce am simțit atunci a fost de nedescris. Am privit toate vidou-urile băieților de până atunci, și nu mă săturam să îi privesc. Dar el îmi atrăgea atenția primul. Harry. Știam că acești băieți mă vor salva. Și au făcut-o.

X : Melodia preferata ?

Mada : Nu am așa ceva. Le iubesc pe toate.

X : Idolul tau ?

Mada : Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne.

X : Talente ascunse ?

Mada : Iubesc să desenez. Mă inspir din orice, desenez ceea ce gândesc.

X : Culoarea preferata ?

Mada : Albastru și negru, cu toate că este non-culoare.

X : Ce mesaj ai pentru directioneri ?

Mada : Nu vă lăsați niciodată călcați în picioare. Nu vă pierdeți speranța, îi veți întâlni. Ei ne iubesc pe toți, pe fiecare în parte. Trăim sub același cer, dar nu împărtășim aceleași sentimente. Uneori e greu să împărțim acel "te iubesc" spus de ei, cu alte milioane de fane. Va veni un moment în care veți primi acea îmbrățișare după care tânjiți. Doar așteptați și nu vă pierdeți speranța. Vă iubesc!

Interviu cu DirectioneriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum