Pareri

52 5 0
                                    

Sely LS : Imi place cartea si mi se pare interesanta ideea de a lua interviu fanilor

Teodora SG : Mi se pare o idee super. E tare ca cineva a avut ideea sa faca o carte de genu!Esti geniala, clar.

Sabina Chiron : E o idee suuuuper originală și faina. Cartea va ieși genială.
Nu contează ca ea a plagiat, sau nu ti-a cerut permisiunea, e ideea ta și asta contează. :3

Sorana Idc : Ideea imi place foarte mult pentru ca asa toti directionerii pot devenii putin mai cunoscuti .

Bratfalean Nicoleta : E o carte uimitoare , o ador . E preferata mea și sunt tare fericită că o să apar în cartea asta extraordinară ♥

Alessia Stefania : Este superr taree , e o idee foarte buna si creativa chestia cu interviul , app mult succes cu ea !!✋

Claudia Scuturici : Imi place foarte tare! E o modalitate excelenta de a iti cunoate familia! Te felicit pentru idee!

Cristina Mohonea : Pai mi se pare o idee mișto sa intervievezi directionere si sa afli mai multe despre ele. Si e dragut ca apar si eu in una.

Laura Toader : Ador cartea asta,mai ales ca e pentru direcționări.Mă bucur ca ai ales să o începi și îți mulțumesc ca mi.ai luat interviu :)) E foarte tare și îmi place ideea,nu am mai citit o astfel de carte.Bravo ție :)

Elena Petra Paduraru : Este faina , adica sa strângi gândurile directionerilor intr-o singura carte .. Este ceva Extraordinar ! Sa nu te lași de aceasta idee. .

Georgiana Alina : Pai ai o carte super si esti talentata,sociabila continua cartea caci e grozava.

Raluca Maria : E foarte dragut sa aflam lucruri despre ceilalti din familia noastra, deci, cred ca e o carte foarte feumoasa.

Oana Rusu : Ești o scriitoare minunată,draga mea,și îți mulțumesc că mi-ai acordat șansa de a vorbi despre directioneri! ☺

Andreea Zamfirescu : Este foarte tare și sper ca va prinde la public! O s-o citesc cu siguranta

Ana Alexandra Badea : Ideea, cu interview-urile, a fost pur si simplu bestiala, cand o citesti zici ''O doamne, astia sunt fratii mei''; iar cand ti se ia interviewul, doamne... te simti ca o vedeta. E o carte originala si... doar bravo!

Mary Maria : pai in primul rand vreau sa iti zic ca ai un mare talent la a vorbi cu oamenii. In al 2-lea rand ai o carte geniala si cuprinde perfect tot ceea ce simt directionerii. Si in al 3-lea rand esti o scumpa.

Denisa Gabriela Ihm : ,,Mi se pare o idee genială cartea. Este o idee minunată care ne uneşte pe toţi direcţionerii. Este prima carte de genu pe care o ştiu şi mi se pare incredibil că ai timp şă ne iei la fiecare direcţioner în parte un interviu. Este un lucru minunat din partea ta şi cartea e pur şi simplu minunată .

Interviu cu DirectioneriWhere stories live. Discover now