Voorwoord

716 43 9

Hallo, liefste lezers.

Jullie zullen het misschien niet geloven, maar op het moment dat ik dit update, is het verhaal al af, en nagekeken. Dat betekent dus:

1) regelmatige updates (soort van)
2) een minimum aantal spelfouten
3) bij elk hoofdstuk een bijpassend liedje
4) georganiseerdheid in mijn leven

Oké, dat laatste misschien niet, want ik ben nog steeds Suzanne en mijn leven is nog steeds een rotzooi, maar jullie snappen het punt. Eindelijk ben ik een waardige Wattpadder en kan ik op vaste dagen updaten, van een verhaal dat al af is.

Dan nu naar het belangrijke deel: het verhaal zelf.


Flaptekst

"Ik ken je niet, en jij kent mij waarschijnlijk ook niet, maar ik zag deze brief bij het afval liggen en werd nieuwsgierig. Het spijt me als je je ongemakkelijk voelt, of aangevallen, maar ik kon het niet laten je een brief terug te schrijven."

Met deze brief begint een brievenwisseling tussen twee tieners die elkaar nog nooit gezien hebben, maar beiden op hun eigen manier met het leven worstelen. Kunnen ze elkaar helpen, of is dat ijdele hoop?

Genre

Tienerfictie (en eigenlijk ook kortverhaal, maar je mag maar één genre kiezen) (steun mijn petitie: #laatonstweegenreskiezenwattpad)

Copyright & stuff

Aanwezig. Moet ik dit echt nog zeggen? Gewoon niet stelen.

Updates

Twee keer in de week, op maandag en donderdag.

Opdraging

Aan mijn allerliefste Wattpadvrienden. Jullie weten wel dat jullie het zijn, als je je aangesproken voelt (stiekem heb ik gewoon geen zin om iedereen er in te zetten).

Extra

Bij elk hoofdstuk zit een liedje, dat ik tijdens het schrijven van dit boek luisterde. Ik raad je aan het te luisteren, maar niets moet en alles mag, dus je mag ook lekker je eigen muziek luisteren. Veel plezier met lezen.
Het liedje bij dit hoofdstuk heeft er vrij weinig mee te maken, maar is gewoon awesome want Twenty One Pilots. Moet ik meer zeggen?

De hartelijke groeten,

Cacaoboon.


Schrijf je terug?Read this story for FREE!