16

98 8 3
                                    

Jaque m-a zarit uitandu-ma confuza la ceea ce se intampla. A venit aproape alergand catre mine fiind atent sa nu fie vazut de blonda ce se uita ganditoare la toate lucrurile din conac . M-a tras catre o usa la intamplare si a incuiat repede usa.

A: Ce se...
J: Taci! Nu vorbi tare! Ne va auzi!
A: Cine?
J: Ea.
A: Poftim ?
J: Uite imi pare rau pentru ce se va intampla .

Nu am apucat sa inteleg la ce se refera pentru ca am simtit acul ascutit cum imi patrunde in venele proeminente ale gâtului meu , ultimul lucru vazut fiind masina lui Jaque.

M-am trezit plina de noroi la marginea autostrazii ..cu dureri imense , langa mine fiind un mic geamantan . Nu ma interesa ce era in el dar cu siguranta era al meu . M-am ridicat cu greu , si am inceput sa fac cativa pasi . Am inceput sa vad chestii cunoscute si mi-am dat seama ca nu sunt chiar atat de departe de casa mea. Stai putin... Eu nu mai am casa ...nici bani...sau familie.
Of dracu sa te ia Aiden!
Dupa ce m-am descarcat putin si i-am zis cateva chestii nenorocitului in gandul meu , am simtit ceva vibrand in buzunarul jachetei mele. Se pare ca am primit un mesaj ... Si telefonul nu e al meu ..dar cui ii mai pasa.

"Strada Avenue , 54 , Anne Wilk , grabeste-te!"

Nu mai am absolut nimic de pierdut asa ca ma indrept cu pasi repezi spre adresa primita , sperand macar acum sa iasa ceva bun din tot acest cosmar ...

Can I still make it right? Can I be what you like ? 🌼

SilverUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum