12

107 13 3
                                    

Cu toate ca fugeam, stiam ca nu mai am scapare .Stiam ce ca urma . Ii auzeam pasii grei si tipetele. Ma infiora cand imi auzeam numele pe holurile pustii ale casei astea blestemate . Nu a durat mult ca usa a fost rupta ... Iar eu m-am dat mai in spate , atingand usor patul . Cand l-am vazut ca se apropie de mine , si isi ridica mana asupra mea, lacrimi mi-au inundat ochi , in timp ce ii sopteam numele . M-a tras de par si a inceput sa ma loveasca , spunandu-mi ca regulile nu au fost respectate ...si trebuie sa platesc . Dupa mai multe serii de palme si pumni...dar cele mai dureroase fiind vorbele lui , m-a parasit , dar nu a uitat sa imi arunce o ultima privire , plina de scârbă.

Nu am avut putere nici macar sa ma tarasc , si ma asez pe pat . Ma durea totul , fiecare os ,si fiecare particica din suflet .

Am crezut ca in sfarsit am gasit pe cineva care ma iubeste...care m-ar pretui intr-un fel sau altul...dar in seara asta a vrut sa imi aduca aminte care imi este locul aici .... Pe langa bataia primita s-au intamplat si alte lucruri ...prefer nici macar sa nu le gandesc ...le-am scris pe toate intr-un carnet pe care il tin ascuns printre haine .... Dar pot sa spun ca nu mai sunt doar o copila inocenta...si ca am cam pierdut tot .... Speram ca atunci cand se va intampla sa fie ceva special dar nu .....a fost prezenta doar brutalitatea....desigur pentru a mi se arata ca trebuie sa prezint loialitate ...fata de stapan

Ma trezesc pe la ora 4 ...si simt durerea de sute de ori mai intens ... Merg cu pasi marunti spre baie , aprind lumina si reusesc sa ma privesc in oglinda . Imi ridic tricoul si abdomenul meu e plin de semne la fel ca fata si umeri . Ochii imi sunt rosii si arat cu adevarat oribil

 Ochii imi sunt rosii si arat cu adevarat oribil

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Nu mai pot ramane in camera asta .
Merg spre camera lui Jaque iar aceste iese buimac de somn .

A: Imi pare rau ca te trezesc atat de devreme..
J: Andreea? Ce e cu tine la ora asta si ce ai patit ...oh daca va afla Aiden
A: Defapt el e problema. Tu esti aici sa ma ajuti . ajuta-ma ...sa scap de el !
J: Vrei sa spui ca el ti-a facut asta?
A: Da Jaque. Vreau sa imi dai alta camera si nu vreau ca el sa stie .
J: Orice vrei ...o sa te ajut cu siguranta .

M-a luat de mana si m-a dus in fata unei usi mult mai diferite fata de celalte . A deschis usa si camera era mare in tonuri de alb si negru .

J: Cred ca meriti macar o camera mai mare .
A: Mersi
J: Pentru nimic ... Culca-te ... Noapte buna
A: Noapte buna !

Acesta m-a sarutat le frunte si a inchis incet usa camerei mele .

Oh babygirl you know my tongue is a weapon

SilverUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum