7

170 15 2
                                    

De dupa portile impunatoare...zaream o cladire imensa ce parea a fi un conac....dar nu se putea. ..era imposibil ca acesta sa fie acelasi....
Nu stiu de ce dar ma simteam atat de ciudat si eram atat de tensionata inact credeam ca o sa explodez in orice minut ...la fel ca si o bomba cu ceas .
-Esti okey ?
-M-daaa...de ce?
- Esti sigura?...Daca vrei ne putem intoarce.
-Nuuu...ma simt perfect langa tine de ce as vrea sa ma intorc? Zambeam dar aveam pe fata un zambet stramb si stiam asta . Nu sunt un mincinos prea bun ce e drept.Nu am minti in legatura cu faptul ca ma simteam perfect langa el...pentru ca eu chiar asa ma simteam perfecta . Zambeam stramb pentru ca imi era frica putin de el.... Stiu ce este...am citit despre asa ceva. Ma doare faptul ca nu are incredere in mine incat sa imi spuna .
-Heii mai esti? Avea un zambet mic pe fata ce ii dezvaluia gropitele sale . 😍
-Da ...scuze ma gandeam la ceva :) Nici macar nu am observat ca ne aflam in fata usii sale. Am fost chiar asa absorbita de gandurile mele?
Usa parea sa fie acolo de secole si nu glumesc cand spun asta. Era mare si impunatoare la fel ca si restul conacului. Aiden doar a batut in usa cu ajutorul cercului auriu agatat de gura leului si usa i s-a deschis imediat de catre un domn
-Buna seara ...stapane....domnisoara

Acesta nu a spus nimic ci doar m-am impins usor tinandu-ma de talie ca si un indem sa intru .

-Buna Jeff... Poti pleca voi avea eu grija de tot in seara asta . Cu acestea spuse i-a aruncat cheile masinii si a plecat

-Babygirl...ce vrei sa facem acum? Avem toata seara la dispozitie... Propuneri? Pentru ca eu am o gramada (A/N: baaa nu se putea abtine )
-Taciiii .....
-Ohh deja mica printesa roseste?
-Nu...stapane...i-am spus pe un ton jucaus facand din ochi
-Presupun ca iti place sa imi spui asa ... Nici o problema ador cand o spui tu 😏
-Hai lasa perversiunile :)) si sa facem ceva interesant
-Si astea erau interesante dar in fine ... Le las pe alta data . Mai intai vom lua cina . Cred ca ar fi bine sa ma urmezi daca nu ai vrea sa te pierzi princess .
-Okey...haide atunci

L-am urmat pana candam ajuns in salon. Focul in semineu era aprins iar auriul era prezent in toata camera. Pe pereti erau agatate picturi vechi cu oameni ce par atat de importanti imbracati in fel de fel de costume. M- am asezat in capul mesei alaturi de Aiden.

Tot timpul in care am mancat s-a uitat la mine. Acum ca am terminat cred ca era timpul sa avem o discutie.
-Da-i drumul...
-Cu ce?
-Discutia Andreea....nu intreba doar continua..haide
-Pai...eu nu stiu prea mule despre tine si..
-Sti tot ceea ce trebuie Andreea!

Tonul sau era unul ridicat iar el era de asemenea iritat , asa ca am hotarat sa ma opresc aici . Am tresarit cand ceasul a aratat ora 11 ? Wow cand?
-Aiden cred ca ar fi mai bine sa plec acasa vezi tu..
-Acasa?
-Da..?
-Iubito asta este casa ta ...
-Poftim...?
-Ai auzit bine tu esti A MEA ... Si imi apartii deci vei locui cu mine
-Ce?Aiden eu te iubesc chiar o fac ...dar cu siguranta nu sunt animalul tau de companie.
-Nu am spus asta...acum ridica-te. Vreau sa iti arat camera .

M-am ridicat usor pana am ajuns in holul casei. Cand Aiden a pasit pe prima treapta a scarilor ce duceau spre camera "mea", am inceput sa alerg spre usa principala. Mai aveam doar doi pasi si plecam de aici cand Aideni mi-a prins bratul iar eu m-am trantit in pieptul sau.
-Babygirl...Vad ca nu prea intelegi. Tu ai acceptat asta in seara in care am venit la tine . Nu te mai gandi sa fugi pentru ca NU poti!

Am inceput sa lacrimez in timp ce urcam scarile de data aceasta el ma tinea strans de mana . am ajuns in fata unei usi albe pe care a deschis-o si eu am intrat inauntru
-Lucrurile iti vor fi aduse maine de Jaque. Odihneste-te...

Cu aceste cuvinte a inchis usa lasandu-ma pe patul mare si alb . Normal ca nu a uitat sa incuie si usa. Nu stiam ce sa fac ... Sa plang? Cred ca asta ar trebui doar ca nu pot. M-am asezat mai confortabil si doar ma holbam la tavan. Ce se va intampla cu mine acum?

SilverUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum