5

197 15 0
                                    

M-am trezit cu o durere de cap oribila , care mi-a stricat somnul si cred ca imi va strica si ziua mea de leneveala "planificata" . M-am trezit mi-am făcut rutina mea zilnică iar mai apoi am băut o cafea. Mi-am adus aminte ca de maine încep munca. Voi munci intr-o librărie draguta din Colțul unei străzi apropiate. Daca nu încep sa muncesc cat mai devreme nu voi putea plăti chiria acestei case. Cu toate ca bătrâna ce  a locuit aici era super draguta cu mine se pare ca nepotul ei nu e chiar asa amabil cand vine vorba de bani. Astăzi se pare ca va fi ultima mea zi de libertate! Ugh .... 😒
Deci sa nu imi mai plâng de mila si mai bine imi verific telefonul . Oare Aiden s-a gândit sa imi dea vreun mesaj? Oooo ... Stai eu trebuia sa fac asta ... Dar daca il deranjez?! Nu e prea devreme ? Ce sa fac? Ehh hai doar nu o sa se supere din cauza unui singur mesaj amărât nu? Ar fi culmea!
"Hei" - 8:05 am
"Hei iubire credeam a ai uitat deja de mine 😭🔥" - 8:07 am
"OH haide cum as putea? 😏" - 8:07 am
"stiam eu ca ma adori " - 8:09
"Hahahaha buna gluma Aiden :) " - 8:10 am
"Hei...azi e zi de leneveala nu? 😉" - 8-12am ????- 8:15 am
"Pai da cam asa ceva.." -8:20 am
"Diseară o sa avem filme si o tona de mâncare iubto te iau la 8 fără refuzuri " - 8:23am
"K sa zicem " 8:30 am
"Iubire..... Nu ma fa sa te iau cu forța 😉" - 8:31

Okey deci el practic ma invita la o întâlnire. Adică e o întâlnire nu'? Avem mâncare , filme, cam asta ar trebui sa fie. Ohhh doamne cred ca o sa mor sigur o sa ma fac de ras mai ales daca mergem altundeva decat la mine. Cred ca o sa iau nevoită sa iau un pumn de calmante doamne sunt terminată . Nici macar nu stiu cum sa ma îmbrac .

Pisica mea s-a asezat lângă mine simțindu-mi nervozitatea . Iubesc pisica asta . Mereu a fost lângă mine atunci cand eram suparata sau nervoasa . Esti singura amintire de la acea bătrâna . Mi-a lăsat-o mie iar o nu invetez sa o iubesc😍.
Mângâiam blana neagră a pisicii mele Fuzz in timp ce căutam ceva interesant la care sa ma uit. Mi-a fost căpătată atenția de către dispariția a doua fete. Nimeni nu știe nimic de ele si sunt dispărute de doua zile. Săracele . Ma gândesc sa las televizorul deoarece sunt prea multe știri cu persoane dispărute dau moarte ceea ce imi strica buna dispoziție ce o am si asa intr-o porțiunii redusă astăzi.
Era abia ora 10 asa ca m-am gândit sa fac ceva ca sa ma relaxez. Am urcat scările ce scartaiau ușor am trecut de dormitorul meu si m-am îndreptat către o camera din capătul coridorului. Am deschis ușa iar totul era la fel cum am lăsat acum doua saptamâni . Am dezvelit pânza frumos așezată pe suportul ei din lemn si am început sa ma amestec diferite nuanțe si culori.
De câteva zile am un vis ciudat in care mi se arată un conac vechi acoperit de desisul unei păduri .

Am visat asta de atâtea ori încât imaginea mi-a rămas întipărita in minte

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Am visat asta de atâtea ori încât imaginea mi-a rămas întipărita in minte. Încep sa mazgalesc pânza pana cand prinde contur. Începe sa semene destul de bine cu ceea ce am visat. Cred ca voi continua cu acest tablou ... Peisajul in sine si contrastul de culori imi dădea fiori pe sira spinării era ceva ciudat dar fascinant la el .

SilverUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum