"να είσαι έτοιμη στις οχτώ.."

5.3K 403 31
                                    

Το επομενο πρωί ξυπνησα και ήμουν μονη μου στο κρεβάτι.Σηκωθηκα απο το κρεβάτι και πήγα στο μπάνιο..Εριξα στο προσωπο μου παγωμένο νερό και βουρτσησα τα δοντια μου.Εφτιαξα στα μαλλια μου μια απλή πλεξούδα και βγηκα απο το μπανιο.Κατεβηκα τις σκάλες και πήγα στο σαλόνι..
Στον καναπε καθόταν η μικρή και έβλεπε παιδικά..
“καλημέρα πριγκίπισσα.Ο μπαμπάς που είναι;”ρωτησα και  η μικρη γύρισε και με κοίταξε.
“καλημέρα μαμα..! Ο μπαμπάς έχει φύγει..!”είπε και την κοίταξα καλά καλά..
“γιατί δεν με ξυπνησες να μην είσαι μόνη σου;”την ρωτησα και χαμογέλασε.
“ξυπνησα οταν έφευγε ο μπαμπάς..Μου είπε να μην σε ξυπνησω για να κοιμηθεις λίγο..!”είπε και χαμογελασα.
“εντάξει.Πάω να σου φτιάξω γαλα εντάξει;”ρωτησα και χαμογέλασε.
“μου έφτιαξε ο μπαμπας.!”είπε και χαμογελασα.
“εντάξει..!”απάντησα  και καθησα δίπλα της στον καναπέ και βλέπαμε παιδικά..Χτύπησε το κουδούνι και σηκωθηκα να ανοιξω.Ανοιξα την πόρτα και μπροστά μου στεκόταν μια γυναικα με ενα αγοράκι,το πολύ 6 χρονων..
“γεια σας,ποια είστε;”ρωτησα και ή γυναικα χαμογέλασε.
“είμαι ή Μαρία,ή γυναικα του Αργυρή..!”είπε ή Μαρία και γουρλωσα τα ματια μου.
“τι θλεις;”ρωτησα και χαμογέλασε ξανά.
“μπορω να περάσω;”ρώτησε και το σκέφτηκα λίγο..
“εμ,ναι..!”είπα και μπήκε στο σπίτι.Εκλεισα την πόρτα πίσω μου και πήγα στο σαλόνι..Η Αγπαη μόλις είδε τον μικρο έτρεξε και τον πήρε αγκαλιά..Βγήκανε στον κήπο και χαμογελασα...
“λοιπον τι θέλεις;”ρωτησα και χαμογελασα.
“καταρχας ηρθα εδω για να σε προειδοποιησω..Ο Αργυρης δεν ξερει οτι ειμαι εδω..!”απαντησε εκεινη.
“για ποιον λογο να με προειδοποιήσεις;”ρωτησα και με κοιταξε καλα-καλα.
“λογικα δεν θα ξερεις για την βεντετα.”ειπε και χαμογελασε.
“οχι,ξερω για την βεντετα..Το θεμα μας τωρα ειναι γιατι θελεις να με προειδοποιήσεις και οχι η βεντετα.”ειπα και κουνησε καταφατικα το κεφαλι της.
“ο Αργυρης ετοιμαζει κατι.Το τι δεν ξερω.Το μονο που σου λεω ειναι να προσεχεις.”μου είπε και εμεινα στήλη άλατος.. Τι εννοεί να προσέχω;
“τι εννοείς να προσέχω; Υπάρχει περιπτωση να πάθω κάτι; Να πάθει κάτι η Αγάπη;”ρωτησα και την κοίταξα με αγωνία περιμένοντας την απάντηση της.
“πραγματικα Ελλη,δεν ξερω.Το μονο που ξερω ειναι οτι ο Αργυρης ειχε πληγωθει πολυ που η Σαρα ειχε παει με τον Γιωργο..Με τον Γιωργο μεγαλωσαν μαζι απο μικρα..”ειπε και πραγματικα δεν ηξερα τι να πω.Εμενα γιατι δεν μου το ειπε αυτο;
“μαλιστα..Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενημέρωσες..!”της ειπα και χαμογελασα.
“θα ηθελες να σου φερω κατι να πιεις;”ρωτησα ενω σηκωθηκα απο τον καναπε.
“εναν χυμο αν δεν σου κανει κοπος..”ειπε και χαμογελασα.
“ενταξει..!”ειπα και πηγα στην κουζινα..Εβαλα σε δυο ποτηρια χυμο και εβαλα σε τρια πιατακια ενα κομμάτι κεϊκ και απο δυο δυο μπισκοτα και τα εβαλα πανω στον δισκο.Ετσι οπως εβγαινα απο την κουζινα ακουσα την φωνη του Γιώργου.
“Ελλη,Αγάπη; Γυρισα..Τι κανεις εσύ εδώ;”ρώτησε και βγηκα απο την κουζίνα.Αφησα τον δισκο στο τραπεζακι του σαλονιού και τον κοίταξα.
“Ελλη,τι θέλει η Μαρία στο σπίτι μας;”ρώτησε ο Γιώργος και χαμογελασα.
“ήρθε να μιλήσουμε κακό είναι;”ρωτησα εγώ και με αγριοκοιταξε.
“μην μου πείτε τώρα οτι ο Αργύρης είναι εξω και παιζει με τα μικρά.!”είπε και πήγε στον κήπο..Επειτα απο λίγο γύρισε ανακουφισμένος.
“θα μου πείτε τωρα τι γίνετε;”ρώτησε ο Γιώργος
“σου εξηγησα,ήρθε στο σπίτι και το είπαμε λίγο.”είπα και κοίταξα την Μαρία..
“συγνώμη για τον Γιώργο Μαρία.
Απλα είναι κούκου ο άνθρωπος..!”είπα και ο Γιώργος με αγριοκοιταξε.
“δεν πειράζει..Λοιπον πάω να πάρω τον μικρο και φευγουμε.!”είπε και πήγε στο κήπο.Επειτα απο λίγο ήρθε στο σαλόνι με τον μικρο και την Αγάπη να την ακολουθούν.
“Έλλη,χαρηκα που τα είπαμε..!”είπε και με πήρε αγκαλιά..
“θα τα ξανά πούμε Μάρια..!”της είπα και βγήκε απο το σπίτι κρατοντας το χερι του μικρου.
“μπαμπά πως πήγε αυτό που μου είπες;”ρώτησε η μικρή και κοίταξε όλο ναζί τον Γιώργο.
“πήγε πολύ καλά αλλά δεν ξέρω τι θα απαντήσει..!”απαντησε ο Γιωργος και με κοίταξε...Τι στο διάολο λένε;
“εγώ λέω να της κανεις δείπνο,ε μαμά;”ρώτησε η μικρή ενω γύρισε και με κοίταξε.
“ναι,ναι..!”είπα εγώ και πήγα στην κουζίνα.Εβαλα σε ενα ποτήρι λίγο νερό και το ήπια.Τι στο διάολο λένε; Ρε μπας και βρήκε ο Γιώργος καμια αλλη; Οχι όχι αυτό δεν γινετε σωστα; Πήγα στο σαλόνι και είδα τον Γιώργο να έχει αγκαλιά την μικρή.
“μαμά έλα και εσύ..!”είπε η Αγπαη και χαμογελασα.
“πρέπει να ετοιμασω το φαγητο..!”απάντησα και ο Γιώργος με κοίταξε.
“θα πάμε να φάμε στην μάνα μου σήμερα..!Ελα εδώ..!”είπε και χαμογέλασε.Γαμωτο τι στο διάολο κανει; Αφού έχει αλλη και μάλλον θα της ζητήσει να παντρευτουν σήμερα εμένα τι με θέλει; Καθησα δίπλα τους και ο Γιώργος πέρασε το χερι του γύρω από την μέση μου και άφησε ενα φιλί στο μέτωπο μου.
“άντε πηγενετε να ετοιμαστειτε σιγα-σιγα..!”είπε ο Γιώργος και η μικρή σηκώθηκε απο τον καναπε και ανεβηκε τις σκάλες.. Σηκωθηκα απο τον καναπε και ταυτόχρονα σηκώθηκε και ο Γιώργος με αποτέλεσμα να στεκετε μπροστά μου.Εβαλε τα χέρια του στο προσωπο μου και με κοίταξε μέσα στα ματια..
“το βράδυ να είσαι έτοιμη στις οχτώ.Θα πάμε μια βόλτα και μετα σου έχω μια έκπληξη..!”είπε και άφησε ενα απαλό φιλί στα χείλη μου.

Επειτα απο λίγο απομακρυνθηκα και ανεβηκα τις σκάλες

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Επειτα απο λίγο απομακρυνθηκα και ανεβηκα τις σκάλες.Μπήκα στο δωμάτιο της μικρής και την είδα να κοιτάει τρια φορέματα.
“ποιο να βάλω;”ρώτησε και χαμογελασα..Κοίταξα στο κρεβάτι και είδα τρια διαφορετικά φορέματα.
“εγώ λέω να βάλεις το μπλε..Είναι αναλαφρο και θα μπορείς να παίξεις..!”της απάντησα και απλα χαμογελασα.Αφού την βοήθησα να βάλει το φόρεμα της έφτιαξα της εκανα ενα ψαροκόκαλο στα μαλλια της.
“άντε πηγενε κάτω και σε λίγο θα κατεβω και εγώ..! ”είπα και βγήκαμε απο το δωμάτιο της μικρής.Εκείνη κατέβηκε τις σκάλες ενω εγώ μπήκα στο δωμάτιο μου.Εκλεισα την πόρτα και Ανοιξα την ντουλάπα.Επειτα απο λίγο κατεληξα σε  αυτά..⬇

Ελυσα την πλεξούδα που είχα και επιασα τα μαλλια μου σε εναν ψηλό κότσο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ελυσα την πλεξούδα που είχα και επιασα τα μαλλια μου σε εναν ψηλό κότσο.Κατέβηκα τις σκάλες και πήγα  στο σαλόνι.
“άντε πάμε;”ρώτησε ο Γιώργος ενω γύρισε και με κοίταξε..
“το βράδυ να βάλεις κάτι πιο μακρύ..!”είπε απλα ενω συνέχισε να κοιτάει τα πόδια μου..
“εδώ πέρα είναι το προσωπο μου..!”είπα και χαμογέλασε. Βγηκαμε απο το σπίτι και πήγαμε στο αυτοκίνητο.Ανοιξα την πόρτα και η μικρή μπήκε στο αυτοκίνητο.Καθησα πίσω μαζί της και χαμογέλασε.
“ει,ξεχασαμε τον Ρόκι...”είπε η μικρή και ο Γιώργος βγήκε απο το αυτοκίνητο.Επειτα απο λίγο επέστρεψε με τον Ροκι στην αγκαλιά του.Μας έδωσε τον Ροκι πίσω και ξεκίνησε για το πατρικό του..Αντε να δουμε τι θα γίνει το βράδυ..

Χευ πατάτες,τι κανετε; Πως σας φάνηκε το κεφάλαιο; Λετε να κανει πρόταση γάμου ο Γιώργης; Θα τα δείτε όλα στο επόμενο κεφάλαιο..!

Ποιες πατάτες είναι ΠΑΟΚΑΚΙΑ; 6-0 νικάμε..!👊 #paokfamily
                  

Χριστίνα 

Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα