"Πετρο...;"

5.6K 448 22
                                    

Επειτα απο λιγο παρατήρησα οτι βγήκε και ο Γιώργος στον κήπο και φαίνεται οτι μιλάγανε λίγο έντονα με την Βάγια..!  “Έλλη,θα φυγεις;”με ρώτησε ή μικρή ενω πλεον ειχαμε καθήσει στην κούνια.“ναι,αλλά θα ξανά έρθω..Δεν θα φύγω για παντα..!”της ειπα και χαμογελασα.“ναι αλλά θα φύγεις,δεν θέλω να φύγεις..!”είπε και με πήρε αγκαλιά με τα μικρά χεράκια της ενω αρχησε να κλαίει..Αυτο θα είναι πολύ δύσκολο... “γλυκιά μου κοίταξε με, σε επτά ημέρες θα είμαι πίσω εντάξει; Δεν πρόκειται να φύγω για παντα.Εντάξει; Δεν θα σας αφήσω έτσι!” της ειπα και την πήρα αγκαλια..Η μικρή μετα απο λίγο είχε ηρεμήσει.“ πάμε να παίξουμε;”ρώτησε ή μικρή όλο ναζί και αρχησα παλι να την κυνηγάω γυρω- γύρω αφού παιζαμε κυνηγητό..!  “Έλλη,μπορω να σου μιλήσω λίγο;”με ρώτησε ο Γιώργος ενω με πλησίασε.“τι έγινε; ”τον ρώτησα εγώ και με έπιασε απο το χέρι..“Απλα πάμε να σου πω..!”μου είπε και μπήκαμε στο σπίτι..Πήγαμε στην κουζίνα και αφού με έβαλε να καθησω στον παγκο της κουζίνας ήρθε μπροστά μου..“τι επαθες;”τον ρώτησα και έκλεισε τα ματια του..“απλα..πφφ..απλα..!”είπε ο Γιώργος και φαινόταν οτι προσπαθουσε να μου πει κάτι..“με δικά σου λογια..!”του ειπα και τυλιξα τα πόδια μου γύρω απο την μέση του..“τράβα λοιπον τον δρόμο σου κι άσε με'μένα πίσω και'γω θα βρω την δυναμη μπροστά να συνεχίσω..!”μου είπε και προσπαθούσα να καταλάβω τι προσπαθει να πει με αυτήν την μαντιδα..Δηλαδη με αφήνει να φύγω αλλά αυτός θα συνεχισει; Να συνεχίσει τι; “εγώ σκεφτόμουν να κάνουμε την κηδεία του πατερα μου και να γυρίσω όμως με αυτό που είπες δεν νομιζω να ξανά έρθω..!”του ειπα και βουρκωσα..Τον εσπρωξα απο κοντά μου,κατεβηκα απο τον παγκο και ανεβηκα τις σκάλες γρήγορα..Ανοιξα την πόρτα του δωματίου μου και αφού μπήκα μέσα αρχησα να φτιάχνω την βαλίτσα μου..Ηταν πολύ κακή ιδέα να έρθω στην Κρήτη,δεν έπρεπε να είχα ακούσει την Βάγια..Ενω έφτιαχνα την βαλίτσα μου μπήκε στο δωμάτιο ο Γιώργος.. “τι νομίζεις ότι κάνεις; ” με ρώτησε ενω έβγαλε τα πράγματα μου εξω από την βαλίτσα..“πάω πίσω Γιώργο,αυτό δεν είπες;” τον ρωτησα ενώ πλέον εκλαιγα..Με κοιταξε στα ματια και απλα χαμογελασε..

“αν στα αλήθεια νομίζεις οτι εγώ θέλω να φύγεις ή πόρτα είναι εκει

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

“αν στα αλήθεια νομίζεις οτι εγώ θέλω να φύγεις ή πόρτα είναι εκει..Κανείς δεν θα σε εμποδίσει..Απλα θέλω κάτι τελευταιο μικιο μου..!”μου ειπε και αφου πλησίασε κοντά μου με φίλησε σαν με φιλούσε για τελευταία φορά..

!”μου ειπε και αφου πλησίασε κοντά μου με φίλησε σαν με φιλούσε για τελευταία φορά

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Οταν σταματησαμε για να παρουμε ανάσα άφησε ένα απαλο φιλι στο μέτωπο μου..Τυλιξε τα χερια γύρω απο την μέση μου και με "έκλεισε" στην αγκαλιά του..

Τυλιξε τα χερια γύρω απο την μέση μου και με "έκλεισε" στην αγκαλιά του

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Επειτα απο λίγο βγήκε στο μπαλκόνι..Αφου έφτιαξα την βαλίτσα μου καθησα στο κρεβατι και ξαπλωσα πίσω..Εκλεισα τα ματια μου και απλα σκεφτόμουν τι στο καλό θα κάνω..! Αν μείνω εδω θα είναι περίεργο όλα αυτό με τον Γιώργο αλλά αν φύγω ή μικρή θα με μισισει..! Γαμωτο σκατά τα έχω κανει..! Βγηκα στο μπαλκόνι και ο Γιώργος δεν γύρισε καν να με δει..Είχε στηρίξει τα χέρια του στα κάγκελα και απλα έβλεπε την θεα..“Γιώργο,εισαι ενταξει;”τον ρωτησα αλλά δεν απάντησε..Τον πλησίασα και τυλιξα τα χερια μου γύρω του.Δεν είπε τίποτα απλα καθόταν εκεί..

Μείνανε έτσι για λιγα λεπτα ακόμη μεχρι που γυρισε προς το μερος μου..! “Ελλη..”μου ειπε και χαμογέλασε.Χαΐδεψε το προσωπο μου με τα δάκτυλα του και έκλεισα τα ματια μου..“Ελλη εγώ..”πήγε να πει ο Γιώργος αλλά ήρθε ή Βάγια και μας κοιταξε περίεργα..“Ελλη κάτω είναι ο Θανος και ένας φίλος του..!” μου είπε ή Βάγια και κοίταξα τον Γιώργο...“εντάξει,πηγενε κάτω και θα έρθω και' γω σε λιγάκι...”της ειπα και χαμογέλασε..“οκ..!”μου είπε και κατέβηκε στο σαλόνι..“και τώρα πες μου,τι ήθελες να μου πεις;”τον ρωτησα και χαμογελασα...“τίποτα το σημαντικό...!”μου είπε και αφού άφησε ενα απαλό φιλί στα χείλη πήγε στο δωμάτιο..“Γιώργο,τι προσπαθείς να κανεις;”τον ρωτησα ενώ τον κοιτουσα στα ματια..“τιποτα..εσύ τι προσπαθείς να πετύχεις;”με ρώτησε και βγήκε απο το δωμάτιο...“θα με τρελανεις ρε..!”ειπα ψιθυριστά και βγηκα απο το δωμάτιο,κατέβηκαν τις σκαλες και πήγα στο σαλόνι..“δίνει ηταν ο Θάνος,ή Βάγια και...
“Πέτρο;” ρωτησα ενω δεν μπορουσα να πιστέψω στα ματια μου...Δεν θα έχουμε καλά αποτελεσματα...

Γεια σας πατάτες,τι κάνετε; Δεν έχω να σχολιασω τίποτα...Αν σας άρεσε πατήστε το ομορφο αστεράκι και αφήστε το σχόλιο σας απο κάτω....

Χριστινα





Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα