"ειπα θα παμε,τελος..."

7.6K 536 16
                                    

“τι κανεις;”τον ρωτησα ενω ειχαμε φτασει μπροστά απο το αμάξι..“σε πάω σπίτι Ελλη.”μου ειπε και αφού ξεκλειδωσε το αυτοκίνητο, με έβαλε στην θέση του συνοδηγού και έκλεισε την πόρτα.Ο Γιωργος καθησε στην θέση του οδηγού  και ξεκίνησε το αυτοκίνητο...Στην περίπου μισή διαδρομή άρχισα να κλείνω τα ματια μου.. Ακουμπησα το κεφάλι μου στο παραθύρο και με πήρε ο ύπνος...Επειτα απο λίγο ενιωσα κάποιον να με σηκώνει στην αγκαλιά του.Ανοιξα τα ματια μου και είδα τον Γιώργο. “κοιμησου μικρή...Θα τα πούμε αυριο!” μου είπε.“Γιώργο, ζαλιζομαι..”του ειπα όταν μπήκαμε στο σπίτι...“θα κοιμηθεις μαζί μου σήμερα.”μου είπε και μπήκαμε στο δωματιο του.Με έβαλε να καθησω στο κρεβάτι όσο έψαχνε μια μπλούζα στην ντουλάπα του.Αφού βρήκε μια άσπρη μπλούζα με πλησίασε.“σήκωσε τα χέρια σου μικρή..!”μου είπε και το εκανα.Μου έβγαλε το φόρεμα και μου φόρεσε την άσπρη μπλούζα του που μου έφτανε μέχρι το γονατο.Ξαπλωσα στο κρεβάτι και ο Γιώργος ξάπλωσε δίπλα μου και με πήρε αγκαλια...“αχ ρε μικρή.Τι μου κανεις γαμωτο!”μου είπε και χαμογέλασα.“μην ρωτάς εμένα για αυτό.” του ειπα και έβαλα το κεφαλι μου στην καμπύλη του λαιμού του.“κληνυχτα Γιωργακι...”του ειπα και τον φιλησα στο λαιμό..“καληνυχτα μικρη μου...!”μου είπε και χαμογέλασα...Εκλεισα τα ματια μου και αμέσως μετα με πήρε ο ύπνος...

Εκλεισα τα ματια μου και αμέσως μετα με πήρε ο ύπνος

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

~το επόμενο πρωι~

Ανοιξα τα ματια μου και επιασα κατευθείαν το κεφάλι μου.“γαμωτο τι ήπια χθες;” είπα και πήγα να σηκωθω αλλά ενιωσα ενα βαρος στο ποδι μου.Κοίταξα και είδα τον Γιώργο.Είχε αγκαλιάσει το ποδι μου και είχε το κεφάλι του στην κοιλιά μου..“άντε να δούμε πως θα ξυπνήσει τώρα..”ψιθυρισα και χαμογέλασα.

”ψιθυρισα και χαμογέλασα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα