"σου υποσχομαι..."

7.4K 503 26
                                    

Επειτα απο λίγο και αφού είχα ετοιμάσει τους σάκους μου κατέβηκα στο σαλόνι.Εκεί βρισκόταν ήδη ο Γιώργος και δίπλα του είχε εναν σάκο.“έτοιμη;”με ρώτησε.“ναι έτοιμη.”του απαντησα.“όχι οτι δεν θέλω να φοράς την μπλούζα μου αλλά έτσι θα βγεις;”με ρώτησε ο Γιώργος και χαμογέλασε.“γαμω το.”ειπα και ανεβηκα τις σκάλες.Μπηκα στο δωμάτιο μου και έβγαλα την μπλούζα του Γιώργου.Εβαλα το μαγιό μου και απο κάτω μόνο ενα σορτσάκι.Πήρα μια ζακετα στο χερι και την μπλούζα του Γιώργου και βγήκα απο το δωμάτιο.Κατεβηκα τις σκάλες και πήγα στο σαλόνι.“ή μπλουζα σου!”ειπα στον Γιώργο και χαμογέλασε. “κρατά την!”μου είπε και πήγα να πω κάτι αλλά με διέκοψε.“ειπα κάτι!Τώρα παμε,μας περιμένουν οι άλλοι.”μου είπε και αφου πήρε τους σακους μας βγήκε απο το σπίτι και έπειτα απο λίγο βγηκα και εγώ.Βγηκα απο το σπίτι και είδα τον Γιώργο αλλά και δυο πανέμορφα άλογα.Το ενα μαύρο και το άλλο άσπρο.

Το ενα μαύρο και το άλλο άσπρο

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

“έλα να σε βοηθήσω.”μου είπε ο Γιώργος μόλις πλησίασα κοντά του.Με βοήθησε να ανεβω στο άσπρο άλογο και έπειτα απο λίγο ανεβηκε και αυτός στο μαυρο άλογο.“έτοιμη;”με ρώτησε ο Γιώργος. “έτοιμη”του απάντησα εγώ και ξεκινήσαμε για την παραλια...“σε πια παραλια θα παμε;”ρωτησα τον Γιώργο. “θα παμε σε μια κάπως ερημική παραλια.”μου απάντησε καπως ψυχρά.Αν δεν θες να σου μιλάω Γιωργακι δεν θα σου μιλαω. Συνεχίσαμε την διαδρομή χωρίς να ανταλλαξουμε ουτε μια κουβεντα.Επειτα απο περιπου μισή ώρα φτάσαμε στην παραλια..Αφού ο Γιώργος κατέβηκε απο το άλογο πήγα να κατεβω και'γω αλλά πήγα να πέσω και με έπιασε ο Γιώργος.  “πρόσεχε..!”μου είπε και με άφησε να σταθώ στα πόδια μου.“ευχαριστώ..”του ειπα και αφού πήρα τους σάκους μου πήγα να φύγω αλλά ο Γιώργος με σταμάτησε.“μαζί θα παμε,περιμενε.”μου είπε και αφού έδεσε τα άλογα κάπου πήρε τον σάκο του αλλά και εναν σάκο μου και πέρασε το χερι του γύρω απο την μέση μου.Πήγαμε εκεί που ηταν τα παιδιά και μόλις μας είδε ή Βάγια χαμογέλασε. “επιτέλους ήρθατε ρε παιδιά.Τι κάνατε τόση ωρα;”μας ρώτησε ή Βάγια. “ετοιμαζαμε τα πραγματα μας.Τι ήθελες να κάνουμε;”της ειπα και κατάλαβε οτι πέταξε μαλάκια.“Μονο εμείς θα είμαστε;”ρώτησε ο Γιώργος. “όχι θα έρθουν και κάτι φιλοι μου.Αλλα υπάρχει ενα προβληματάκι.”είπε ο Γιαννης. “θα είμαστε τα μοναδικά κορίτσια με ολους τους βλακες..!”μου είπε ή Βάγια και απλα χαμογέλασα.“εντάξει μωρέ..Ποσο χάλια μπορεί να είναι;”την ρωτησα και ξεφυγα απο το κρατημα του Γιώργου. “πόσους περιμένουμε;”ρώτησε ο Γιώργος. “ακόμα 3.Τον Αντώνη(αδερφός της Ελλης),τον Αλεξη και τον Μάνο.”είπε ο Γιάννης.“παμε για καμια βουτιά Ελλη;”ρώτησε ή Βάγια.“μπα,πιο μετα.Που θα κοιμηθούμε;” ρωτησα εγώ. “σε σκηνές.Εγώ με τον Γιάννη και'συ με τον Γιώργο.”είπε ή Βάγια και μου έκλεισε το μάτι πονηρά.Απομακρυνθηκαμε απο τον Γιώργο και τον Γιάννη και πήγαμε και καθησαμε πιο πέρα στην άμμο..“τελικά τι έγινε με τον Γιώργο; ”με ρώτησε ή Βάγια. “τι να γίνει ρε Βάγια; Την μια στιγμή είναι καλός μαζί μου και την αλλη ουτε που θέλει να με ακούσει.Βαρεθηκα..!Δεν μπορω την μια να με φιλάει και να με παιρνει αγκαλιά και απο την αλλη να κάνει λες και είμαι εχθρός του!”της ειπα και με κοίταξε με συμπόνια.“σε καταλαβαίνω απλα κάνε λίγη υπομονή..!”μου είπε και χαμογέλασα.“δεν θα κάνω αλλη υπομονή.Θα δεις τι θα γίνει σήμερα..!”της ειπα και σηκωθηκα απο την άμμο.“πάμε για αυτήν την βουτιά που λέγαμε;”την ρωτησα και σηκώθηκε και εκείνη πανω. Πήγαμε εκεί που ήταν τα αγόρια και τους είδαμε να πίνουν μπύρες.Μόλις με είδε ο Αντώνης σηκώθηκε και με πήρε αγκαλιά κάνοντάς με σβούρες.“σαν να αδυνατισες εσύ μικρο!” μου είπε και χαμογελασα.
“που χαθηκες τόσες βδομαδες εσύ;”τον ρωτησα ενω του έδωσα μια μπουνια στο μπράτσο. “διάφορα..!Εσύ πως τα πέρασες;”με ρώτησε με την σειρα του ο Αντώνης. “μια χαρα.!”του ειπα και είδα τον Γιώργο να με κοιτάει.“παμε να σε γνωρίσω στα παιδιά!”μου είπε και πήγαμε στα παιδιά..“Απο εδώ ο Αλέξης..”μου είπε και μου έδειξε εναν αρκετά ομορφο τυπο,ξανθό με μέλι μάτια...“χαρηκα,Ελλη.”του ειπα και αφού του έδωσα το χέρι μου κάναμε χειραψία.“και απο εδώ ο Μάνος.”μου είπε ο Αντώνης και μου έδειξε εναν μαυρομαλλη τυπο με pircing στο χείλος του.Αυτός σίγουρα δεν είναι απο Κρήτη.“χαρηκα Ελλη.”του ειπα και κάναμε χειραψία.“Ελλη παμε;”με ρωτησε ή Βάγια. ”ναι,παμε..!”της απάντησα και μου χαμογέλασε. Βγαλαμε τα ρούχα μας και προχωρήσαμε προς την θάλασσα..“ποτε έκανες τατουάζ εσύ;”με ρώτησε ο Αντώνης και άκουσα τους άλλους να γελανε..“απο τα δεκάξι μου!”του απάντησα και μπήκα στην θάλασσα μαζί με την Βάγια..

Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα