"το παρτι.2 και τα τατουαζ..."

9K 614 27
                                    

"πάμε στον μπαμπά;" με ρώτησε ή μικρή."ναι,πάμε!" της ειπα και κατεβηκαμε στο σαλόνι...Οταν μας ειδε ο Γιώργος χαμογελασε πλατια.Μόλις τον πλησίασε ή μικρή,της φίλησε το χερι ενω την κοιτούσε στα ματια...(αυτα φορούσε ή Αγάπη)

Μολις παρατήρησε οτι ήμουν εκεί μου χαμογέλασε και με πλησίασε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Μολις παρατήρησε οτι ήμουν εκεί μου χαμογέλασε και με πλησίασε.Η μικρή πήγε εξω όπου ηταν οι φίλες της,αφού ακουγοντουσαν φωνές. Ο Γιώργος τυλιξε τα χέρια του γύρω απο την μέση μου,ένωσε τα μετωπα μας και μου χαμογέλασε..."είσαι πολύ όμορφη!" μου είπε και με φίλησε..

Απομακρυνθηκαμε για να παρουμε ανάσα και μου χαμογέλασε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Απομακρυνθηκαμε για να παρουμε ανάσα και μου χαμογέλασε... "Γιώργο;;" ακουστηκε μια γυναικια φωνη...Γυρισα το κεφάλι μου και είδα μια αρκετά όμορφη γυναίκα.

Γυρισα το κεφάλι μου και είδα μια αρκετά όμορφη γυναίκα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

(Η μάμα της Αγάπης...)

"τι κανεις εσύ εδώ;" ρώτησε ο Γιώργος και μπορουσα να διακρινω θυμό απο τον τόνο της φωνής του."ήρθα για την κόρη μου.Μάνα της είμαι!" είπε η γυναικα ενω πλησίασε τον Γιώργο. "Αργησες εδώ και πεντε χρόνια αν ξέρεις! Πηγενε στον αντρουλη σου και άσε μας εμας..!" είπε ο Γιώργος ενω τώρα πλέον φώναζε."Γιώργο ηρεμησε λίγο.." είπα και με κοίταξε..."Πηγενε λίγο στην μικρή,θα έρθω σε λίγο εντάξει;" μου είπε και άφησε ένα φιλί στα χείλη μου. Βγήκα από το σπίτι και πήγα στην αυλή όπου ήταν οι καλεσμένοι της μικρής. Πλησίασα την Βαγια και απλά έβλεπα τα μικρά να παίζουν."Ήρθε η μαμά της Αγάπης!"είπα στην Βάγια και με κοίταξε σοκαρισμένη."Τι στο διάολο λες?"με ρώτησε η Βάγια. "Είναι κακό που ήρθε να δει το παιδί της?"την ρώτησα εγώ. "Καταρχάς το παιδί το γεννησε,πέρασε μια εβδομάδα και το άφησε στο κατώφλι του σπιτιού της μάνας μου.Ξέρεις με τι δικαιολογία έφυγε?Με την δικαιολογία ότι ήθελε να γίνει μοντέλο.Σκατά μοντέλο έγινε,βουτηγμένη στα ναρκωτικά μέχρι το κόκαλο!" μου είπε η Βάγια και φαινόταν αρκετά νευριασμένη. "Μα καλά αυτή το παιδί δεν το ήθελε?Για ποιον λόγο άφησε τον Γιώργο;" την ρωτησα εγώ.."αγαπούσε κάποιον άλλον.Ο Γιώργος δεν την αγπαουσε,πηγε μαζί της μονο ενα βράδυ.Απλα πληγωθηκε πολύ για την μικρή.Ξέρεις,ζητούσε συνέχεια την μαμά της και δεν μπορούσε να κανει τίποτα ο Γιώργος για αυτό.."είπε ενω σκοτείνιασε. "σκασε,αυτό που λες δεν γίνεται...Πάρε τα πράγματα σου και φύγε τώρα απο το σπίτι μου!" ακούστηκε ο Γιώργος να φωνάζει μέσα από το σπίτι.Κοιταχτηκαμε μεταξύ μας και πήγαμε γρήγορα μέσα στο σπίτι.Πήγαμε στο σαλόνι και είδαμε τον Γιώργο και την άλλην να φωνάζουν..."Εε..σταμάτησε εσείς οι δυο..." είπε ή Βάγια και τους κοίταξε και τους δυο...Ο Γιώργος βγήκε εξω και ή αλλη έμεινε εκεί οπου ηταν..."όλα αυτα έγιναν εξαιτίας σου παλιό βρώμα...Αν δεν ήσουν εσύ θα έπαιρνα τον Γιώργο πίσω..." είπε ή και με πλησίασε.."αν ήθελες τον Γιώργο ας εμενες εδώ μαζί με το παιδι σου...Εγώ δεν φτιαω σε τίποτα..! " της ειπα και χαμογελασα ειρωνικά..."όχι εσυ φταις καργιολα...!" μου είπε και με χαστούκισε... Της επιασα το χερι και της το γυρισα. "σε εμένα γλυκιά μου δεν θα ξανά απλωσεις το χερι σου γιατί θα στο κόψω και θα στο δόσω να το φας" της ειπα και πήγα στον κήπο...Είδα τον Γιώργο να κοιτάει την μικρή που επαιζε με τις φιλες της.

Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα