~Chapter 2~

992 68 5
                                    

Zoey's POV

Σήμερα είναι η συναυλία της Coras και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ντροπιασμένη νιώθω. Ξέχασα να την ρωτήσω τι ώρα είναι η συναυλία . Έχω να της μιλήσω από όταν ήρθε σπίτι μου τρεις μέρες πριν. Όμως δεν έχω κάποια άλλη επιλογή όσο ντροπιαστικό και αν είναι που θα την ρωτήσω τελευταία στιγμή για την ώρα. Μετά από πολύ ώρα σκέψης το παίρνω επιτέλους απόφαση και περνάω τον αριθμό της στο κινητό μου και της στέλνω μήνυμα.

Από: Zoey
Προς: Cora

Συγγνώμη που ενοχλώ την μέρα της συναλίας, αλλά μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι ώρα πρέπει να είμαι στο κέντρο που θα είναι η εκδήλωση. Zoey

Σχεδόν αμέσως έρχεται η απάντηση της.

Από: Cora
Προς: Zoey

Η ώρα της συναυλίας είναι 20:30,αλλά σαν συμβουλή έλα από τις 19:30 για να προλάβεις να πάρεις εισιτήριο :)

Από: Zoey
Προς: Cora

Ευχαριστώ πολύ τα λέμε τότε.

Απαντάω και μερικά λεπτά μετά το κινητό μου πάλι δονήζεται εφμανίζοντας άλλο ένα μήνυμα από την Cora. Δεν περίμενα να απαντήσει.

Από: Cora
Προς: Zoey

See you then. <3

Καρδούλα εντάξει. Τίποτα το κακό. Ένα απλό μήνυμα είναι Zoey ηρέμισε. Όλη αυτή η κατάσταση με την μαμά μου με κάνει να υποψιάζομαι τα πάντα. Οι αποφάσεις τις με επηρεάζουν αυτό είναι όλο. Ένα χτύπημα στην πόρτα με βγάζει από τις σκέψεις μου.

"Ναι;" λέω και ο μπαμπάς μου εμφανίζεται.

"Zoey μετά την συναλία θα βγεις;" ρωτάω.

"Ίσως. Δεν είμαι σίγουρη." απαντάω. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Δεν νομίζω να έχει βέβαια χρόνο να βγει μαζί μου.

"Εντάξει πάρε 20€ από εμένα σε περίπτωση που βγεις." λέει και μου δίνει τα λέφτα. "Πάρε με τηλέφωνο να σε πάρω όποτε θέλεις εντάξει γλυκιά μου;"

"Ναι μπαμπά." λέω και γνέφει. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα είναι ήδη έξω από το δωμάτιο κλείνοντας την πόρτα πίσω του.

Έχω άλλες δυόμιση ώρες να ετοιμαστώ για την συναυλία και δεν έχω καν τι θα φορέσω. Παίρνω δυο καθαρές πετσέτες και πάω βιαστικά στο μπάνιο. Βγάζω τα ρούχα μου και μπαίνω για ένα γρήγορο ντους. Βγαίνω, στεγνώνω τα μαλλιά μου και πάω πάλι πίσω στο δωμάτιο μου για να βρω τι θα φορέσω. Δεν είμαι πολύ καλή σε αυτά. Πότε δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα με την εμφάνιση μου. Έτσι φοράω απλά ένα κοντό μαύρο φόρεμα με λουλούδια πάνω. Ελπίζω να είναι ωραίο. Κάνω τα μάλλια μου μπούκλες και βάζω λίγο κραγιόν. Δεν φαίνομαι και τόσο άσχημα. Το βρίσκω αρκετά πρέπον για την περίσταση. Παίρνω το κινήτο μου για να δω την ώρα και είναι ήδη 19:15.Κοιτάω μια τελευταία φορά τον εαυτό μου στον καθρέφτη και κατεβαίνω βιαστικά κάτω. Φωνάζω ένα "Φεύγω!" στον μπαμπά μου και βγαίνω από το σπίτι. Βγάζω τα κλειδιά από την τσέπη της ζακέτας μου και μπαίνω στο αυτοκίνητο. Βάζω προς τη μηχανή και οδηγάω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Our Love (girlxgirl)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα