10. Iesi din mintea mea, demone!

2.2K 284 111
                                    

Hei, stiu ca este tarziu dar acum am putut posta. Va las sa cititi. Pa

,, Pai... cum sa.ti zic?... eu sunt... fratele tau, din Iad. " spune acesta si dupa un bipuit asurzitor rasare ca o floare din pamant.

De-o-data ma trezesc in genunchi cu mainile in capul meu. Imi ridic privirea si observ ca sunt tot in biroul lunganului. Ma reped la targa si inca il vad... cu acea rana facuta de acea... creatura care acum zace facuta in mii de bucatele.

Incep din nou sa lacrimez. Simt o forta bruta inchisa.n mine. Ma uit la mainile mele care aveau o lumina galbena. Ii ating pieptul si acesta tresare ca si cum a fost electrocutat... poate chiar a fost. Nu se stie niciodata.

Se face o liniste ca de mormant. Acum cateva minute ma simteam plina de energie dar acum... ma simt asa secata de puteri. Ma mai uit odata pe targa vad ca s.a ridicat el fiind practic... ca nou. Ii arat un zambet fortat pana sa cad in genunchi si sa ,, lesinez " . Ma trezesc in patul lui Jeff si il vad pe E.J. adormit pe un scaun. Se trezeste si imi sare in brate.

- A-aer-r.... Jac-ck...k, a-a...er... spun eu balbaindu.ma

- Nu pot sa cred ca mi.ai salvat viata... adica eu am fost un-

Nu termina sa spuna ca il sarut pe obraz dupa strangandu.l foarte tare

- Nu conteaza, faci parte din familia mea, fratior....

Simt... apa? Apa pe bluza mea? Jack plange? Ii iau fata in mainile mele si ii ridic masca pe cat sa ii pot vedea gura si nasul. Avea lacrimi... Off... De ce mi se intampla asta numai mie?!

- Jack, nu mai plange!! si il mai pup odata pe obraz

- Iti multumesc...

- Pentru nimic. Hai sa mancam.

- Dar nu.mi est-

- JACK?! spun eu si parul incepand sa leviteze prin aer

- Nimic....

Am mers jos si toti s.au ridicat in picioare aplaudand. Eram gen ,, ce dracu e cu voi copii mancati de pedobear?? ".

- Ce doam- nu termin de intrebat intrebarea intrebatoare ca vin astia

- ,, Wop, eroina,
Wop, wop, eroina
Woop, eroina meaaaaaa " spun toti in cor

- Quinn, esti eroina secolului! spune Hoddie dand drumul la confeti

- Dar ce am facut? spun eu confuza

- Mi.ai salvat viata. vine si E.J.

- Eh, gata cu dastea, sa infulecam ca am ajuns scheletron.

- Ok. spun toti la unison

Am papat papica (ce ciudat suna, nu?) si m.am retras in camera mea. Ma urmeaza si Jeff.

- Jeff, ai patit ceva?

- N-nu...

- JEFF!!

- Bine bine... Eu.... Simt ca ne indepartam... Nu ne prea mai vorbim si la vanatoare nu am mai fost de mult asa ca.... Ma gandeam ca daca ai vrea sa vi cu mine la o plimbare prin oras sau... padure?

- Dar de ce n.ai spus asa? Pufy, Jeffy, pony... te iubesc mai mult decat orice!

- Stiu.

- Atat? Doar atat?!

- Dap!!

Vine si ma ia in stil mireasa si fuge cu mine in padure. Am inceput sa rad si sa il tin bine ca sa nu pic. Se opreste gafaind si ma aseaza pe un trunchi de copac.

- Ce a fost asta? spun eu inca razand

- Distractie.

Incepe sa ma sarute limba facandu.si loc luptand pentru dominatie. Ma musca de buza eu gemand. Sangele isi face usor aparitia el incepand sa linga locul.

Am luat o gura de aer si ne.am intins pentru a privi micile stelute care dainuiesc acolo pentru toata viata. Iti aduce o liniste in suflet si te simti asa liber. Cand stii ca ai pierdut pe cineva si iti este dor de el, uita.te la cer, noaptea bine inteles si priveste stelele. Iti vei da seama ca printre nenuaratele stele se uita la tine si te vegheaza cu o dragoste cumplita.

M.a luat somnul pe pieptul lui Jeff.

,, Natang.o! " spune vocea de copil mic

,, Ce vrei?! "

,, Sa te vad moarta! "

Atunci zaresc o lumina slaba. Ma aflam in aceasi camera doar ca era o oglinda imensa. Ma privesc in ea si vad ca era acelasi baiat care se numea ,, fratele meu ". Imi zambea pana cand cu un cutit isi face taieturi pe picioare, palme si maini. Simt o durere cumplita, ma ustura tot corpul si cand imi las privirea in jos vad ca sangeram peste tot.

Ma mai uit odata in oglinda si atunci vad ca.si baga cutitul in burta. Incep sa urlu de durere sperand ca ma voi trezii si ca va fi un cosmar dar eram in acelasi loc, apasand pe rana sa nu mai sangereze. Dupa oglinda iese baiatul acela.

,, Ce vrei de la mine? " spun cu lacrimi in ochi

,, Sa vad cum suferi, la fel cum am facut si eu din vina.... lui!! " spune el si cand ma intorc din umbra iese... un demon?

Copilul se retrage infricosat si dispare intr.un fum negru. Demonul vine spre mine si incepe a spune:

,, Ce faci, Quinn? "

,, De unde imi sti numele? "

,, Cum sa nu.si stie tatal fiica? "

,, Tu nu esti tatal meu. Tatal meu este- "

,, Acela este adoptiv. Sti tu, cand mama ta te.a facut, noi nu ne.am prea inteles, eu fiind din clanul Armanddinus, regele Iadului si mama ta din clanul Beautylon, regina Raiului. Eu fiind un demon si ea un inger, te.am luat crescandu.te pentru a te putea face mai puternica, pentru a te face printesa Iadului!!

Cum mama ta a murit, latura ta cea buna se poate lasa stapanita cate-o-data si esti de neoprit. Cand esti in pericol, eu cu fratele meu Lucifer impreuna cu armata lui venim pe pamant in situatii de urgenta si ingerii impreuna cu mama ta si Dumnezeu, dar cand esti necajita, suparata sau nervoasa, eu, impreuna cu mama ta intram in mintea ta si te ajutam. "

,, Deci, in a 2.a situatie eu sunt un fel de jucarie? "

,, Da... si nu. Adica percepi momentul, sti ce se intampla, poti auzii si vedea, dar cand vine vorba de controlat, miscat etc, aici n.ai nicio putere. "

,, Si, eu am un frate sau o sora? Ce puteri am? Daca sunt pe jumatate demon, jumatate inger, eu pot venii si devenii printesa Iadului/Raiului? Cand voi muri, va mai exista o cale sa ma reintorc pe pamant? Se intampla ca intr.un moment sa ne luptam intre noi si sa nu scape nici unul? "

,, Wow, wow cam multe intrebari, nu crezi? Dar trebuie sa te avertizez cu ceva. Daca se intampla sa te lupti cu persoana iubita, inima nu va rezista consecintelor si se va opri din ,, mers " , doar daca....

To be continue...

O sa pun continuarea la 6 voturi.

Jeff the Killer-Iubire NebunaWhere stories live. Discover now