7. O zi obisnuita

1.9K 111 24
                                    

Hei pandacornilor, m.am reintors dupa... Mdeaaa... Un an dar uitati.ma scriind un nou capitol nereusit! Va las sa cititi!! <3

Pers. Quinn

După cum stiti, am adormit cuibarita in bratele iubitului meu... Chiar imi place cum suna... Iubitul meu, iubitul meu.... So funny. Sa trecem la subiect. Cand m.am trezit de dimineata patul era singuratic, exceptand faptul ca eram eu tinandu.i de urat. Pe noptiera se afla un bilet pe care scria:

,, Buna dimineata Quinn, m.am dus la vantoare deoarece n.aveam ce face pana sa te trezesti. Sper sa.ti placa micul meu cadou( daca.l pot numii asa) care se afla pe noptiera. Te iubesc. "

Awwee, cat ghe dulşe. Mi.am intors capul si spre mirarea mea, pe masuta lacuita grijuliu se afla ceva comestibil(sa speram). Clatitele pe care se scurgea miera miroseau atat de bine si langa ele se alfa o cafeluta ,, á la Jeff " care semana cu smoala dupa cum arata si miroasea. Am dat cafeaua de-o-parte si m.am apucat cu iuteala sa devorez clatitele.

Pers. Jeff

Eram in padure alergand ca descreieratul dupa victime pe care sa le pot omori cu sange rece si sa vad cum se prelinge pe cutitul meu.

Eram la mijlocul padurii si auzeam cum un copil de vreo 4-5 anisori cum striga dupa mama sa. Era speriat saracutu'.

- Sa inceapa distractia. am spus in soapta ranjetul aparandu.mi pe fata

Ma apropi incet de copilul infricosat si de-o-data ma apuca rasul de hiena in calduri. Copilul se intoarce spre mine lacrimile facandu.si aparitia pe fata lui imbujorata. L.am insfacat de mana firava auzind cum oasele se sfaramau cu cat il strangeam mai tare. Am inceput sa ii bag cutitul in burta apoi tragand despicandu.l in 2. Acesta a inceput sa tipe iar eu ascultam. Muzica asta imi face ziua mai frumoasa.... Ahh... As fii ascultat.o ore.n sir. Dupa am inceput sa fac mici forme de smile.uri si stelute. Ca la gradinita. Dupa i.am sculptat un zambet de milioane ca al meu pe urma scotandu.i inima si bagandui.o in gura.M.a distrat killerit.ul limbricului si am plecat spre casa.

Pers. E.J.

Stau pe canapea si vad usa deschisadu.se. Pe ea intra Jeff si il intreb unde a fost. De-o-data o zad pe Quinn coborand si imbratisandu.l pe Jeff.

- Unde.ai fost? intreb curios

- Meh, la vanatoare, unde.alt undeva? (enervant ii copilu' asta)

- Si pe mine nu mai luat?! intervine Quinn

- Pai dormeai asa frumoos.

- Taranule!

- Ochelaristo!

- Mutilatule!!

- Creato!!!

- Te iei de parul meu?!

- Da, probleme?!

Priveam cum se certau ca doi copii scapati in cap la nastere. Eu m.am retras urcand in camera mea.

Pers. Quinn

Jeff era pe punctul sa fie trantit cu capul de masuta din sufragerie si cu[,] creierii pe canapea.

- Jeffrey-

- Woods...

- Jeffrey Woods, daca te mai iei o data de parul meu jur ca sfarsesti cu [,] cutitul in unul dintre ochi!! incep amenintatoare

- Ok... Psihopato!!!

- Poneiule!!

- Quinn-

- Beauty...

- Beauty Quinn-

- Ma mai cheama si Armandda dar nu.mi place numele. (Armandda=nume de cacat pus de parintii mei)

- Ok. Beauty Armandda Quinn, daca imi mai zici o data poneiule-

- Ce.o sa.mi faci?!... poneiule?!

- Asta!!!

A sarit pe mine eu cazand pe canapea si incepe sa ma gadile cum n.am mai fost gadilata in viata mea. Spuneam printre randuri de hohote si lacrimi ,, ajutor, aer, viata...mea...pleaca...din...mine...incetul...cu...incetul... ". Pana la urma a luat mainile de pe mine eu tot razand ca o sociopata.

- A, deci mai vrei, ok...

- Nuuu!!! spun cu mainile ridicate

- Ar trebuii sa iti iei parul de la subrat...

- CE?! M.am uitat rusinata la subrat si il aveam fin ca fundul de bebelus. am marait nervoasa acesta incepand sa rada ca omul ala ,, speşăl " de pe strada(il stiti pala care sta pe autostrada, se preface ca [,] conduce si face ,, ala-ha!" , sau cel putin asta inteleg eu. Cam ceva in genul ala rade dar mai zgomotos si mai enervant).

Am inceput sa il ciufulesc in cap si s.a imbufnat apucandu.ma si pe mine rasul. M.am dus in camera mea, adica a lui Jeff si am inceput sa ma schimb in tricoul meu vesnic, adica al lui Jeff bine inteles care imi vanea pana la genunchi. Cand dau sa ies il observ pe Jeff cum privea. M.am prefacut ca nu.l vad si cand ies... BAU!! Acesta incepe sa tipe ca un copil sarind ca o pisica care a atins apa, dand cu [,] capul de perete. Am inceput sa rad ca o sociopata si dupa l.am pupat scurt pe obraz

To be continue....

Jeff the Killer-Iubire NebunaWhere stories live. Discover now